CS:GO durmadan takım yüzünden kaybetmek

382134

Hectopat
Merhaba, ben CS:GO'ya başladığımda çok kötü bir oyuncuydum daha önce bir FPS oyunu deneyimim olmamıştı. 11 yıl önce CS 1.6 oynuyordum o kadar. Ben oyunda Silver 1 başladım. Sonradan her gün aim çalıştım ve çok geliştim ilk kez 30 kill almış ilk el ace atmıştım. Her maç en az 35 kill alıyordum fakat takım yüzünden kaybediyordum. Arkadaşım da fazla yok. 2 arkadaşım var 3 kişi girmek de yetmiyor. Silver'dan çıkmak 1 yılımı aldı takım sağ olsun. Şimdi de nova 3 olmuştum ama 2 maç kaybedip düştüm. O rank düştüğüm maçta t başlamıştık ben gittim 4 kişiyi vurdum sonra arkaladı bir adam beni. Karşıda 1 kişi kalmıştı ama o 1 kişi bizim takıma 1V4 Clutch attı. Bıktım bu takım yüzünden rank düşmekten. Oynamak isteyen varsa ekleyebilir. Rankım nova 2 Steam Community :: Borçkalı emiR

Kardeşim 3 haftada çift keleş oldum 100 saat cs go var yeni oyuncu sayılırım cs de. İki kişi giriyorum hep bazende takımda Türk olursa sonraki maça çağrıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı