CS:GO Ping Problemi

Arda01

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu aldığım günden beri ping sorunu yaşıyorum, oynadığım hiçbir multiplayer oyunda ping problemi yaşamıyorum. Sadece CS:GO da ping problemi yaşamamın sebebi ne olabilir?

CS:GO ya girip ping olduğunu görüp çıkıyorum, sonra internette de bir yavaşlama oluyor. 5 dakika sonra düzeliyor ve internet akıcı oluyor.

İnternete kablosuz bağlanıyorum, Wirelles USB Adapter EDUP ED-3070 kullanıyorum. UyduNet ile internete bağlanıyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyunu aldığım günden beri ping sorunu yaşıyorum, oynadığım hiçbir multiplayer oyunda ping problemi yaşamıyorum. Sadece CS:GO da ping problemi yaşamamın sebebi ne olabilir?

CS:GO ya girip ping olduğunu görüp çıkıyorum, sonra internette de bir yavaşlama oluyor. 5 dakika sonra düzeliyor ve internet akıcı oluyor.

İnternete kablosuz bağlanıyorum, Wirelles USB Adapter EDUP ED-3070 kullanıyorum. UyduNet ile internete bağlanıyorum.

Teşekkürler.
Öncelikle www.speedtest.net/ burdadan bir test yap sonrada http://www.pingtest.net burayı. Ayrıca wireless ile oynuyorsan ve mesafede bir sorun varsa normaldir. Birde kablolu deneyim derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle www.speedtest.net/ burdadan bir test yap sonrada http://www.pingtest.net burayı. Ayrıca wireless ile oynuyorsan ve mesafede bir sorun varsa normaldir. Birde kablolu deneyim derim.

Testleri yaptım, aşşağıda resimleri var. Normalde internet bu kadar yavaş değil, EkoSınırsız ve kotası dolu. Modem salonumuzda ve odamdan 15 metre kadar uzak, ancak diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım, kabloluyu ise şuan yapamam

Dosya Ekleri

• 4621255878.png
    4621255878.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 2.024
  • 129853278.png
    129853278.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.833
Bağlantın gayet güzel sorun bazen oyundaki sunucudan kaynaklanabiliyor. Ayrıca Battlefield 4 gibi oyunlarda ping sorunu olmazken Counter Strike tarzı oyunlarda dehşete yol açabiliyor yani oyun ile ilgili de olabiliyor. Ayrıca bağlantıda ufak tefek dalgalanmalar da yok değil.

Bağlantın gayet güzel sorun bazen oyundaki sunucudan kaynaklanabiliyor. Ayrıca Battlefield 4 gibi oyunlarda ping sorunu olmazken Counter Strike tarzı oyunlarda dehşete yol açabiliyor yani oyun ile ilgili de olabiliyor. Ayrıca bağlantıda ufak tefek dalgalanmalar da yok değil.

Dalgalanma pingin 60tan 100e birkaç saniyeliğe çıkması ve sonra inmesi gibi bir şey değil midir? CS GO ya girdiğimde bazen takım bile seçemiyorum, biraz uğraştıktan sonra giriyorum ve ping 996 yazıyor. Sonra paten yapar gibi dolaşmaya başlıyorum, diğerleri hareket etmiyor. Çıkıyorum bende.

Bazende ilk oyunum pingsiz oluyor, sonra en fazla 3. oyuna kadar ping 996 olmadan oynayabildiğimi hatırlıyorum.

Ama diğer oyunlarda sorun oluyor demedin dostum.

Diğer oyunlarda sorun olmuyor zaten, yavaş derken Mb/s yi kastettim.

Merhaba

Konu ile alakalı bir çözüm bulundu mu? Aynı sorun bende de var. :kararsız:

Arkadaşlar Merhaba

Konuyla alakalı çözümü uzun uğraşlar sonucun da buldum. Olay DNS zehirlenmesi diye adlandırılıyor.
Çözümü ise DNS temizliği. ( Denedim ve 996 ping artık yok )
Aşağıda ki kodları CMD mdos dosyasına sırayla yazıp çıkıyoruz.
  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew
  • exit
Umarım sizlerde de işe yarar.(y)

Merhaba

Konu ile alakalı bir çözüm bulundu mu? Aynı sorun bende de var. :kararsız:

Arkadaşlar Merhaba

Konuyla alakalı çözümü uzun uğraşlar sonucun da buldum. Olay DNS zehirlenmesi diye adlandırılıyor.
Çözümü ise DNS temizliği. ( Denedim ve 996 ping artık yok )
Aşağıda ki kodları CMD mdos dosyasına sırayla yazıp çıkıyoruz.
  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew
  • exit
Umarım sizlerde de işe yarar.(y)
Artık Pingim Dahada Arttı Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı