CS:GO Ping Sabitlenmeme Sorunu

godnamethis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, CS:GO oynarken pingim 70'ten bir anda 80-90'a çıkıyor. Sonra tekrar 70'e düşüyor sonra 100'e çıkıyor, bir anda yine 70'e düşüyor, bu iniş çıkışlar yaşanırken de oyun donuyor ve ben genelde ölmüş oluyorum. Normalde sabit 70 pinge de, 80 pinge de, 90 pinge de, 100 pinge de sesimi çıkartmam fakat pingin sabit olmaması gerçekten oyunu çok kötü etkiliyor. CS:GO oynayamaz oldum. Bu arada 1 ay önce yeni eve taşındım, 1 aydır superonline kullanıyorum, eskiden TTNET kullanıyordum hiç sıkıntı yoktu. Özet olarak pingi nasıl sabitleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi akşamlar.

Hiç mi bilen yok arkadaşlar çıldırıcam...

Merhaba arkadaşlar, CS:GO oynarken pingim 70'ten bir anda 80-90'a çıkıyor. Sonra tekrar 70'e düşüyor sonra 100'e çıkıyor, bir anda yine 70'e düşüyor, bu iniş çıkışlar yaşanırken de oyun donuyor ve ben genelde ölmüş oluyorum. Normalde sabit 70 pinge de, 80 pinge de, 90 pinge de, 100 pinge de sesimi çıkartmam fakat pingin sabit olmaması gerçekten oyunu çok kötü etkiliyor. CS:GO oynayamaz oldum. Bu arada 1 ay önce yeni eve taşındım, 1 aydır superonline kullanıyorum, eskiden TTNET kullanıyordum hiç sıkıntı yoktu. Özet olarak pingi nasıl sabitleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi akşamlar.

Hiç mi bilen yok arkadaşlar çıldırıcam...

Ping sabitleme olayı var mı bilmiyorum. Ama işine yarayacak bir çözüm önerim var.

[Official] MM Server Picker 4.71 (Counter-Strike: Global Offensive > Tools > Other/Misc) - GAMEBANANA

Yukarıda verdiğim linkte ki Tool u indir. Yönetici olarak çalıştır. Cs go ya girmeden önce tabi.

Bölgeler çıkacak karşına hangi sunucuda hangi ping mevcut diye en düşük olanları seç Apply e tıkla. Sana uygun olan ping değerine yakalayana kadar Reset ile tekrar tekrar arat bulduğun an dediğim gibi bölgeyi seç ve Apply e tıkla dostum. Daha sonra cs go yu aç gönül rahatlığı ile oyna. Normal ping değerleri 68- 80 arası ile değişiyor. Bu uygulama ile 48 pingler de oynuyorum. Ekşi sözlükten bulmuştum bende. Çok faydalı inan bana.

tamam bunu denerim de sorunumu çözüceğini sanmıyorum çünkü zaten maça 50-60 pingle başlayıp bir anda 80-90 a çıkıyorum problem o hızlı iniş çıkışlar benim pingim yüksek değil zaten, sadece çok inişli çıkışlı ilerliyor sabit 90 olsa sabit 100 olsa sorunum olmayacak razıyım gerçekten

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı