CS:GO Ping Sorunu

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Şu oyunda 2 gün öncesine kadar 50 ping altında oynadığım oyunu şuan ne hikmetse 100+ oynuyorum bunu bi' çözümü yok mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Olması gereken bu;
düşük.jpg
Aslında olan bu (ki 104 olmasına rağmen çok kasıyor ve yürürken hep geri atıyor)
yüksek.jpg

Ping iki türlü artar.. Kullandığınız Servis sağlayıcısında bir sıkıntı vardır veya bilgisayarınızın sistem ve internet kaynaklarını tüketen programlar veya trojanlar bulunmaktadır..

Aşağıdaki siteden bağlantı testi yapın ve ping değerini ölçün.
Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Görev Yöneticisinden gözlemleyebildiğiniz ve normalin dışında çalışan yazılımlar varsa tespit edin..Görevi Sonlandır diyin..

Combofix ve Malwarebytes ile bilgisayarı gözden geçirin..

Forumlarda, kullandığınız servis sağlayıcısıyla ilgili yorumlara dikkat edin..Genel bir problem olabilir..

Hafta sonları Ping çok artar..Çünkü internet kullanımı yoğunlaşır..

Kolay Gelsin..İyi Oyunlar ;)

Şimdi hocam önümüzdekilere bakarak muhtemelen arka planda kaynak tüketen bir kötücül yazılım olduğunu düşünüyorum..
Mesela benim bilgisayarım ddos atakları için kullanılmıştı zamanında onda böyle normal gezinmede veya indirmede problem olmuyordu ama Ping değerinin önemli olduğu oyun vs.. gibi durumlarda sorun yaratıyordu..
Ağ denetleyicilerini güncellemeyi dene..
Modem ile ilgili olabilir..
Aynı internet bağlantısını farklı bir PC'ye bağlayıp CS:GO'ya gir.. Bakalım Hattında mı bir sorun var yoksa PC'de mi anlarız..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı