CS:GO ping sorunu

inski

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS:GO'ya özel ping sorunu yaşıyorum. İnternetim normal, filmleri en yüksek seviyede izliyorum. Oyuna girince interneti kullanan hiçbir program bırakmıyorum hatta wi-fi'yı kapatıp sadece ethernet kablosuyla bilgisayar kalıyor ama sadece CS:GO'ya özel sorun var. Bunu yaşayan başka bir arkadaş var mı?

Arkadaşlar ben CS:GO'ya özel ping sorunu yaşıyorum. İnternetim normal, filmleri en yüksek seviyede izliyorum. Oyuna girince interneti kullanan hiçbir program bırakmıyorum hatta wi-fi'yı kapatıp sadece ethernet kablosuyla bilgisayar kalıyor ama sadece CS:GO'ya özel sorun var. Bunu yaşayan başka bir arkadaş var mı?
Oyun içinde ayarlardan en fazla pingi 100 diye ayarlarsanız ona göre server bulacaktır.

Oyun Ayarları kısmından Eşleştirme Pingi'ni azaltırsanız ona göre oyun bulacaktır ama internetiniz kötü ise bulması çok uzun sürüyor haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı