CS:GO ping sorunu

Emir Tunçay

Decapat
Ben eski modemimde CS:GO'yu pingsiz bi şekilde oynuyordum, daha sonrasında modem bozuldu yeni bir modeme geçtim. İlk başlarda sorun yoktu fakat sorunlar çıkmaya başladı.
Mesela internetim speed testte 8 ping veriyor fakat CS:GO'ya girince pingim bazen 600'e çıkıyor ve saniyede 75 olarak aşağı doğru iniyor, bazen ise pingim 180 ile 1200 arasında oluyor. Bunun çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
benim çözümüm internetinizle ilgili önceden sorun yaşamadıysanız misafir günü ise o günlük oyun oynamayın normal bir gün ise evde olan tüm telefonları ve bağlı herşeyi kapatın çünkü arkadan gelen uygulama bildirimleri dahi sizin pinginizi etkiler

Başlat Çubuğundan Sağ Altta Bağlantı Simgesine sağ tıklayın, Ağ ve İnternet Ayarları Öğesi girin, Açılan Ekrandan Bağlantı Özelliklerine girip tarifeli bağlantıyı açın. Ping düzelecektir. Evde başka bilgisayar varsa hepsi için bu işlemi uygulayın.

Hocam bende de ping oluyor sikinti modemde zannettim cunku modemimiz cok eskiydi birisi vermisti eski modemini yeni modem aldik fakat soyle bir sikinti var yine duzelmedi bizde Snr Margin(dB) deger dusuk ve hat zayiflamasi (dB) degeri fazla cikti bunu modemin ayarlama kismindan bakiyorsun su 192.168 le baslayan seyden kastediyorum. Bunu internet saglayici sagliyor ariza kaydi olusturdum sikinti megersem kablolarimizdan kaynaklaniyomus bi ara bi elektrici mi oluyo artik bilmiyorum birisine danisicaz bu konuda. Yani evde sadece birisi video izliyo izliyo da ping olmuyo. Eger fiber altyapiniz yoksa hatta su oluyo bulundugunuz mahallede bir cok insan ayni anda video izlesin hd aninda sizide etkiliyo. Boyle bir sey bile var yani belli saatler araliginda pinginiz olmasi boylece normal oluyo benim sabah ve oglen pingim olmuyo ama gece 2 den sonra pingim oluyo :) saka gibi pingim olmuyo dedigimde 80-90 100 alti olsun iyi benim icin suan 180 ping gordum biraktim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı