CS:GO Ping Varmış Gibi Gözükme Sorunu

Enes666

Kilopat
Daha fazla  
Yeni sistemimi aldım CS:GO indirdim oynuyordum ama baktım ping var gibi hafiften ışınlanıyor gibi oluyor geri çekiyordu ben de çevrim dışı botlarla oynayayım dedim baktım orada da aynı şey oluyor ne yapmam lazım? (FPS düşmüyor eminim 60'a sabitledim normalde 70 - 80 fps alıyorum.)

Oyun içinde değerleri gösteren .cfg dosyası vardı onu internetten bulup CS:GO klasörünün içine at sonra konsoldan exec (cfg dosyasının adı).cfg yaz oyun içinde değerleri görebilirsin. Ping ve serverin tick rateleri falan hepsi gözüküyor bende istersen akşam eve gidince atarım sana.

Cfg dosyasına gerek yok. Arkadaşın dediğini görebilmek için konsola net_graph 1 yazmanız yeterli. Kapatmak isterseniz de değeri 0 yapın.

Ping ile alakası yok sadece öyle gibi gözüküyor dedim botlarla oynarken bile aynı şey oluyor fare veya klavyeden kaynaklanıyor olabilir mi?

Galiba fare ile ilgili ara sıra duraksıyor gibi oluyor.

Öncelikle ekran kartı sürücünüz güncel değilse güncelleyin.İkinci olarak grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürmeyi deneyin.Eğer hala devam ediyorsa bence oyunu kaldırıp tekrar yükleyin derim.Fare yada klavyede sorun varsa da diğer oyunlarda da aynı sorunla karşılaşırdınız.Diğer oyunlarda var mı bu durum?

Temiz bir kurulum yapın derin anlattığınız sorunu daha önce duymadım yada görmedim oyun kurulumu sırasında bir hata yaşanmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı