CS:GO port kapalı

WhySoSalty

Decapat
Daha fazla  
CS:GO sunucum için (dedicated server SteamCMD ile) günlerdir port açmaya çalışıyorum, her sorguladığımda port kapalı diyor. Bazı yerlerde statik IP gerekiyor falan denmiş, statik IP olmadan yapılır mı bu işlem? Yapılmıyorsada statik IP geçersem zararları nedir güvenlik açığı olur gibi şeyler yazılmış geçmeye değer mi aylık 60TL... Modem TP-Link VC220-G3U + cgn havuzunda mıyım değil miyim bilmiyorum ama anladığıma göre değilim IP'm 100, 80, 75 vb. ile başlamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Port açman için statik IP'ye ihtiyacın var. Güvenlik sorunu olarak sadece DDoS falan yersin onun dışında daha güvenilir diyebiliriz.

Hocam emin misiniz? Statik IP olmadan da port açılabilir ancak IP devamlı değişeceği için anlamsız.

Modeminizin port yönlendirme ekranını buraya gönderebilir misiniz?

Türk Telekom fiber dışında port açılmıyor. Denedim çok kez. Diğer ISS'leri kullanmadım.

Hocam emin misiniz? Statik IP olmadan da port açılabilir ancak IP devamlı değişeceği için anlamsız.

Modeminizin port yönlendirme ekranını buraya gönderebilir misiniz?
Buyrun.

Hmm, garip. Zamanında Vodafone abonesiyken 25565 portundan Minecraft sunucusu açıyordum, ve insanlar bağlanabiliyordu.

ISS'lerin naptığı çok belli değil dediğiniz şey olabilir.

Hocam bu port olayları geçen yıl normaldi, şimdi sunucuyu açmak için girdim bir baktım arayüzü değiştirmişler, sağı solu belli değil bunların.

Sorun büyük ihtimalle CGN havuzuyla alakalı, CGN havuzunda olduğumu nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz?

Forumlardan baktım ama benim arayüzüm çok farklı ve karışık hiçbir şey anlamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230219-024927_Opera GX.jpg
    Screenshot_20230219-024927_Opera GX.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı