- Makaleler
- 1
Bir şey soracağım CS:GO 24 lirayken almıştım benim Premium'um var mı? Ayrıca daha önce hiç ceza VAC vs. almadı satmak istesem sadece CS:GO için kaça satarım?
70 e gider maksimum.Bir şey soracağım CS:GO 24 lirayken almıştım benim Premium'um var mı? Ayrıca daha önce hiç ceza VAC vs. almadı satmak istesem sadece CS:GO için kaça satarım?
Var, 20-50 TL arası gider sanırım.Bir şey soracağım CS:GO 24 lirayken almıştım benim Premium'um var mı? Ayrıca daha önce hiç ceza VAC vs. almadı satmak istesem sadece CS:GO için kaça satarım?
Kardeşim iyi misin ne 20-50si en az 150 liraya gider o hesap. Sadakat rozeti, diğer madalyalar.Var, 20-50 TL arası gider sanırım.
İlk olarak 150 TL b*k eder. Sadece Sadakat rozeti maksimum ediceği değer 50-70 TL'dir. Yani 50 TL bile edemeyebilir çünkü 30 TL ye hazır satan elemanlar var.Kardeşim iyi misin ne 20-50si en az 150 liraya gider o hesap. Sadakat rozeti, diğer madalyalar.
77 TL iken alan benim sıfat.
İlk mail ile verecekse 150 etmese de 120 eder. İlk mail yoksa 50 lira bile vermem.İlk olarak 150 TL b*k eder. Sadece Sadakat rozeti maksimum ediceği değer 50-70 TL'dir. Yani 50 TL bile edemeyebilir çünkü 30 TL ye hazır satan elemanlar var.
Evet, hocam 120 TL'ye alacak bir enayi bulursanız elbet satabilirsiniz.İlk mail ile verecekse 150 etmese de 120 eder. İlk mail yoksa 50 lira bile vermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.