CS:GO Prime 355 TL'ye alınır mı?

Oyun içinde 355 TL yazıyor ama Steam'de 275 TL. Oradan almaya çalıştığında da Steam'e yönlendiriyor yine 275 TL'den alıyorsun.
Cevaba gelirsek evet alınır parasını çıkartıyorsun zaten + para bile kazanıyorsun. Zam gelmesi de olası.

275TL'ye yakın zamanda (AFK hesaplara drop düşme özelliği kaldırılmadan 4-5 gün önce) satın aldım. Gerek oynadım gerek AFK bırakabildiğim zaman AFK bıraktım. 189TL'si çıktı bile. Hiç düşünmeden Steam üzerinden alabilirsin. Kesinlikle ve kesinlikle uzun vadede kâra geçersin.

Bu arada şunu söyleyeyim bu oyunu sakın para kazanırım ondan sonra bırakırım diyip almayın.Çünkü bunu diyen insanların %90'ı 1-2 kasa düşürüp geri kalanı zor geldiği için bırakıyor.Eskiden AFK bıraksaydınız da düşüyordu lakin o kaldırıldı.Seviye kasmak için zaman harcamanız gerekiyor.Belirteyim dedim.

Bu arada şunu söyleyeyim bu oyunu sakın para kazanırım ondan sonra bırakırım deyip almayın. Çünkü bunu diyen insanların %90'ı 1-2 kasa düşürüp geri kalanı zor geldiği için bırakıyor. Eskiden AFK bıraksaydınız da düşüyordu lakin o kaldırıldı. Seviye kasmak için zaman harcamanız gerekiyor. Belirteyim dedim.

Eyvallah hocam uzun süre oynamayı düşünüyorum tabii sistemim CS 2'yi kaldırırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı