CS:GO Prime alınca eskiden düşen eşya gelir mi?

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.325

ozr

Kilopat
CS:GO da Prime olmadığı için maç sonu skinler düşüyordu ama vermiyor bildiğiniz gibi. Prime aldıktan sonra bu skinler envantere düşüyor mu yoksa maç sonu düşen skinler yanmış mı oluyor? Bir diğer sorum operasyondan düşen TP bonuslarıyla level arttırdığımızda skin düşme mantığıyla skin veriyor mu?

CS:GO da Prime olmadığı için maç sonu skinler düşüyordu ama vermiyor bildiğiniz gibi. Prime aldıktan sonra bu skinler envantere düşüyor mu yoksa maç sonu düşen skinler yanmış mı oluyor? Bir diğer sorum operasyondan düşen TP bonuslarıyla level arttırdığımızda skin düşme mantığıyla skin veriyor mu?
Eskiden düşen itemler gelmiyor. Yeni bir sayfa açıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Her Level da vermiyor bazen veriyor bazen vermiyor. Haftalık sınır var bu arada.

CS:GO'da Prime olmadığı için maç sonu skinler düşüyordu ama vermiyor bildiğiniz gibi. Prime aldıktan sonra bu skinler envantere düşüyor mu yoksa maç sonu düşen skinler yanmış mı oluyor? Bir diğer sorum operasyondan düşen TP bonuslarıyla level arttırdığımızda skin düşme mantığıyla skin veriyor mu?

Bildiğim kadarıyla gelmiyor. Ama değer bence Prime almaya. Rank falan kasarsın keyifli olur.

Bildiğim kadarıyla gelmiyor. Ama değer bence Prime almaya. Rank falan kasarsın keyifli olur,
CSGO benim için artık ticari amaç oldu hocam :D Bence bu tek benim için geçerli değil hatta. Evet uzun zamandır girmiyordum ve vuruş hissiyatları cidden özlenilmiş ama rank kasmak gibi uğraşlara girmek artık sıktı CS için. Şahsen prime alırsam 250tl çıkar mı olayındayım :D

CS:GO benim için artık ticari amaç oldu hocam :D bence bu tek benim için geçerli değil hatta. Evet uzun zamandır girmiyordum ve vuruş hissiyatları cidden özlenilmiş ama rank kasmak gibi uğraşlara girmek artık sıktı CS için. Şahsen Prime alırsam 250TL çıkar mı olayındayım :D

Vallaha ben 5-6 euro kâr yaptım 5 ay için. Böyle düşününce değmez bence 😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı