CS:GO Prime alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden daha mantıklı?
Bindirim gelme olasılığı indirim gelmesinden daha yüksek ve CS2 çıkanada kadar haftada 20-50 lira kasa da düşürebilecekken?

Bence saçma oyun içi 500 olmuş diyor arkadaş yarın öbürgün mağaza fiyatınada işler CS oynamayan ben bile CS2 gelince zam yer ya alalım dursun diye aldıysam aktif oynayan adama çok fayda sağlar.

Al 2 3 ay oyna parasını çıkarırsın zaten.

Evet o civarlarda bir şey. Halihazırda Prime'ım olduğu için bakamıyorum ama bayağı bir zam yedi oyun içinde.

Bende bakamıyorum Prime var diye Prime sahibi olmayan arkadaşlar oyun içinden Prime fiyatına bakıp söylerseniz çok mutlu olurum.

Ben de şaşırmıştım nasıl oldu da CS:GO seçkin alınır mı konusu son 3 gündür açılmadı diye. İşte yine açılmış Ciddi ciddi bu konudan 200+ var mıdır merak ettim?

Bakın görün yarın da açılır CS:GO seçkin alınır mı konusu ve yine 2-3 sayfa cevap alır konu

Prime alınır kesinlikle öneriyorum.

Bu durumun bir sakıncası yok. Herkes istediği konuyu açabilir ve özel tavsiye almak isteyebilir.

Bu durumun bir sakıncası yok. Herkes istediği konuyu açabilir ve özel tavsiye almak isteyebilir.
Özel tavsiye nedir dostum, bu konuyla ilgili konu açanlar bir önceki konulardan ekstra ne tavsiyesi alabilir ki ? Yüzlerce konu açıldı herkes aynı şeyleri söylüyor. '' -Oynuyorsan alınmalı, -Parasını çıkartır, -Parasını çıkardıktan sonra kâr getirir, -zam yiyebilir alınmalı, - CS GO oynayabiliyorsan CS2 de oynayabilirsin al.'' Yani hep aynı cevaplar değişmeyen tek şey konu başlığı aslında. Ama şu var, yöneticiler ek bir konu açıp sabitlemeye üşendikten sonra arkadaşların ısrarla aynı konuyu defalarca açmasını yadırgamamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…