CS:GO Prime almadan oynanır mı?

Oynanabilir ancak bazı kısıtlamalar oluyor diye hatırlıyorum. O kısıtlamaları tam olarak hatırlayamıyorum, bir de paralı oynayanlarla eşleşemiyorsunuz. FREE sürümlerle eşleşirsiniz, tabii ki hileden geçilir mi orasını bilemeyiz işte. FREE sürümü olduğu için hile kullanan çok fazla olur.

Ranked versiyonu ile giremezsin ve unranked maçta da tahmin edebileceğin üzere normal maçlara nazaran daha fazla hile bulunuyor. Kaldı ki prime status upgrade kullanmayan insanlarla oynadığından senin gibi ücretsiz oyuna erişim sağlayan insanlarla beraber olacaksın, dolayısıyla daha fazla hile gelir. Bana sorarsan indirimde satın almalısın.

Ranked versiyonu ile giremezsin ve unranked maçta da tahmin edebileceğin üzere normal maçlara nazaran daha fazla hile bulunuyor. Kaldı ki Prime status upgrade kullanmayan insanlarla oynadığından senin gibi ücretsiz oyuna erişim sağlayan insanlarla beraber olacaksın, dolayısıyla daha fazla hile gelir. Bana sorarsan indirimde satın almalısın.

İndirime girmiyor diye biliyorum.

@Quazy, o olayı da kaldırdılar. Artık 21 Level olunca prime olunmuyor.
@363652, hocam ben yıllardır tek hesap kullanıyorum. Dolayısıyla bilemiyorum, eskisi kadar da oyun oynayacak vaktim olmuyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı