CS:GO Prime almak mantıklı mı?

Arocyn

Hectopat
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
2.050
Çözümler
18
Yer
Burdur Krallığı
CS:GO aktif oynayan biri değilim 1 senedir öylesine kasa falan düşürüp sattım. 15 TL civarı bir para kazandım. Şimdi Prime olmayanlar item veya kasa düşüremiyor ya sizce alayım mı Prime? 123TL'ye değecek item veya kasa kasabilir miyim?
 
123 TL'yi ne zaman oyundan çıkarabileceğini bilemeyiz. Düşen droplarda ne kadar şanslı olduğuna bağlı. Ama almaya değer, matchmaking kısmında hile kullananlarda büyük ölçüde düşüş var.
 
Kasa ve itemlerden 123 TL'yi kolay kolay çıkartamazsın ama operasyon olduğunda hem operasyonun parasını hem de oyunun parasını çıkartırsın üstüne katlarsın. Artı olarak oyun oynarsın. Yani senin bileceğin iş. İstersen bir sonraki operasyonda al eğer aktif olarak oynamayı düşünmüyorsan.
 
1 yıldır oynuyorum yaklaşık 350 TL kazanmışımdır. Yeni bir kasa geldiği zaman oyunu sıklıkla oynaman durumunda 30-50TL gibi bir fiyata 1 kasayı satabiliyorsun. Şu anda fiyat 400+ olan silah kasası yaklaşık 3 ay önce düştü ve 200 TL gibi bir fiyata sattım. Uzun süreli oynarım diyorsan mantıklı yoksa arkadaşlarla arada atarım kafasındaydan ücretsiz oynamanı öneririm.( CS:GO silah kasası 525 TL güncel )
 
Aslında CS:GO'nun kendisine ayrılacak zaman bile israf ama siz bilirsiniz. İlla oynanacaksa Face-it ile oynayın. Kar amacı güdüyorsanız bulaşmayın veya bir sonraki operasyonu bekleyin. Operasyon olmadan da para kazanılabilir ama o parayı asla amorti etmez. Bende operasyon yokken geçen yıl 3-4 defa shattered web, geçen hafta da 1 kez snakebite kasası düştü. Skinleri falan da katarsak 1,5 yıllık toplam sürede en fazla 70 lira gelir elde etmişimdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı