Arda Harmancı
Decapat
Daha fazla  

Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir.Prime aldım para gitti fakat oyunda Prime gelmedi. Desteğe yazdım, sizce sonuç ne olur?
Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum.Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir.
Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti.Oyun esnasında mı aldınız? Çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum.Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum.
Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti.
Yok hocam envantere gelmemiş.Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum.
Hocam steam den envantere hala girilmiyor. Oyun içinde ki envanter çöktüğü zaman zaten envanter değişmez.Yok hocam envantere gelmemiş.
Hocam ben de satın alım başarısız diyor ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.