CS:GO Prime hilesi çıkmış

Massaka-Diablo

Picopat
Arkadaşlar sabah rekabetçi girecektim. Lobide adam davet ediyordum ve tam 4 kişi olduk son adamıda davet ettim. Herkes Prime olarak giricektik. İlk başta adamdan şüphelendim çünkü adamda Prime logosu var ama Steam seviyesi sıfır level ve övgü kısmında övgülerin hepsi 500. ayrıca adamın adı da legit olunca adama sordum hile misin diye yok dedi bende başlattım. Adamda meğerse rank changer, wallhack, bunny ve fake Prime diye bir hile varmış. Fake Prime olduğu için (sadece görüntü olarak Prime logosu var) karşıyada 2 tane hile geldi. Adam haritada bunny ile geziyordu vb. adamı 2. round oylama başlattım bizim takım kicklemedi. Hilesi var ama legit oynamaya çalışıyordu ve AK47'de spray bile atamıyordu. Maçı da kaybettik. Yani kısacası CS:GO bitmiş. Prime gözükme hilesi de yapmışlar. Artık gireceğim zaman lobide kendim başlatıyorum en azında gerçek Prime olanlarla oynuyorum. Oyunu Haziran başlarında bırakmayı denedim ama bırakmadım. Bırakmamamın sebeplerinden biride haftalık bedava item veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO, VALORANT gibi bir çok gelişmiş kozmetiğe ve ayarlara sahip bir oyun çıkınca oynanmama korkusuyla yıllar yıllar önce getirmesi gerektiği özellikleri oyuna ekledi. Bu da oyunu pek takmadıkları anlamına geliyor. Oyunda rank kasayım şöyle yapayım böyle yapayıma girmeyin; tüm oyun içi eşyalarınızı satın, para cüzdanınızda dursun. Arada sırada eğlenmek için yoldaş girersiniz olur biter çokta takmayın yani.

Valve'nin hile konusunda ciddi atılımları olması lazım uzun süredir oynamıyorum. Arada güncellemelere bakıyorum anti hile hakkında bir geliştirme var mı diye. Ama nafile. Farklı oyunları dene Valve'nin Source 2 oyun motorundan da vazgeçtiği söyleniyor zaten. Kısacası topuğuna sıkıyor. Valorant yükseledursun biz Valve'dan anti hile güncellemesi için yalvaralım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı