Massaka-Diablo
Picopat
Arkadaşlar sabah rekabetçi girecektim. Lobide adam davet ediyordum ve tam 4 kişi olduk son adamıda davet ettim. Herkes Prime olarak giricektik. İlk başta adamdan şüphelendim çünkü adamda Prime logosu var ama Steam seviyesi sıfır level ve övgü kısmında övgülerin hepsi 500. ayrıca adamın adı da legit olunca adama sordum hile misin diye yok dedi bende başlattım. Adamda meğerse rank changer, wallhack, bunny ve fake Prime diye bir hile varmış. Fake Prime olduğu için (sadece görüntü olarak Prime logosu var) karşıyada 2 tane hile geldi. Adam haritada bunny ile geziyordu vb. adamı 2. round oylama başlattım bizim takım kicklemedi. Hilesi var ama legit oynamaya çalışıyordu ve AK47'de spray bile atamıyordu. Maçı da kaybettik. Yani kısacası CS:GO bitmiş. Prime gözükme hilesi de yapmışlar. Artık gireceğim zaman lobide kendim başlatıyorum en azında gerçek Prime olanlarla oynuyorum. Oyunu Haziran başlarında bırakmayı denedim ama bırakmadım. Bırakmamamın sebeplerinden biride haftalık bedava item veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör: