CS:GO Prime nasıl ucuza alınır?

metroboom1n

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda bildiğiniz üzere Prime hesap 250 civarı bir fiyata satılıyor. Ucuz Prime hesap satın alabileceğim bir site veya daha ucuza alma taktiği gibi bir şey var mıdır?

Hesap satın alabilirsiniz fakat güvenilir olmasına dikkat edin. Ben almıştım bir sıkıntı yaşamadım e postasını, telefon numarasını her şeyini üstüme almıştım.
Hocam ilk mail sizde olsa bile steam key gibi yöntemlerle hesap geri çekileebiliyor en iyisi kendi hesabına prime alamsı olur.

400 tabi ki abartı olabilir yalnız prime için ancak 22 Aralık da olucak kış indirimleri içinde param olsun diyorsa 400 TL az bir sayı değil.
Hocam indirimde olası olarak alacağı para bu konunun ilgi alanı değil. Siz yolu gösterin isterse yapar.

Eğer oyun almayacaksa ne diye fazladan para çıkarttırıyorsunuz insandan.

Hocam indirimde olası olarak alacağı para bu konunun ilgi alanı değil. Siz yolu gösterin isterse yapar.

Eğer oyun almayacaksa ne diye fazladan para çıkarttırıyorsunuz insandan.
Hocam zaten steam %15 komisyon çekicek ayrıca 300-400 TL arasında dedim.
Alacağı skinlerin ak awp gibi herkesin kullanmayı sevdiği silah skinlerinden olması gerkiyor ki hızlıca satabilsin tabi ki bu da bütçe gerektirir.

Hocam zaten steam %15 komisyon çekicek ayrıca 300-400 TL arasında dedim.
Alacağı skinlerin ak awp gibi herkesin kullanmayı sevdiği silah skinlerinden olması gerkiyor ki hızlıca satabilsin tabi ki bu da bütçe gerektirir.
Hocam farkındasınız değil mi, 300-400TL dediğimiz skinler konu sahibini korkutuyor büyük ihtimalle.

1. Bizim kastettiğimiz değerler Steam pazarı için geçerli olan değerler. Yani sitelerden çok daha ucuza alacaksınız (min. %30)

2. Herkesin kullandığı skinleri almak zorunda değilsin. Almayı düşündüğün skinin siparişlerine bakıp üç aşağı beş yukarı listeleme fiyatına yakın olanı seçmelisin.

Ben sıkıntı yaşamadım o konuda o yüzden önerdim hocam.
Kendimde çeşitli sitelerde hesap sattığım için az da olsa tecrübem var, hesapların çeşitli yöntemlerle çalındığını gördüm bu durumlar beni parasal olarak batışa sürükledi.

Aracı sitelerden hesap almayı seçer çoğu kişi (o sitelerin verdiği güvenceye güvenerek mahkeme vs.) bu piyasa düz bir hesabı bile en az 160 TL'den bulabileceğini düşünüyorum.
Şahsen 250 TL'ye kendi hesabıma alıp güvenli bir şekilde oynamayı tercih ederdim.

Hocam farkındasınız değil mi, 300-400TL dediğimiz skinler konu sahibini korkutuyor büyük ihtimalle.

1. Bizim kastettiğimiz değerler Steam pazarı için geçerli olan değerler. Yani sitelerden çok daha ucuza alacaksınız (min. %30)

2. Herkesin kullandığı skinleri almak zorunda değilsin. Almayı düşündüğün skinin siparişlerine bakıp üç aşağı beş yukarı listeleme fiyatına yakın olanı seçmelisin.
Düz olması için o değerleri söyledim, kusura bakmayın, maalesef bu değerler konu sahibini korkutuyor.

Son düzenleme:
Kendimde çeşitli sitelerde hesap sattığım için az da olsa tecrübem var, hesapların çeşitli yöntemlerle çalındığını gördüm bu durumlar beni parasal olarak batışa sürükledi.

Aracı sitelerden hesap almayı seçer çoğu kişi (o sitelerin verdiği güvenceye güvenerek mahkeme vs.) bu piyasa düz bir hesabı bile en az 160 TL'den bulabileceğini düşünüyorum.
Şahsen 250 TL'ye kendi hesabıma alıp güvenli bir şekilde oynamayı tercih ederdim.
Doğrudur hocam işin satış kısmını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı