CS:GO Prime olmadan rekabetçi girme

kılıç366

Centipat
Daha fazla  
CS:GO'da ilk maçımı 2018 yılında Prime gelmeden önce attım en fazla 4-5 maç attım fakat hiç rekabetçi oyun oynamadım, yeni bilgisayar satın aldım ve 3 yıl aradan sonra CS:GO oynamaya başladım fakat Prime olmadığım için rütbem ve yetenek grubum gözükmüyor. Arkadaşlarıma sordum Prime olmadan rekabetçi giremezsin diyorlar fakat rekabetçi girebiliyorum. (rekabetçide ilk 10 maçımı atmadım) Prime olmayanlar rekabetçi giremiyor, ben de Prime değilim fakat neden rekabetçi girebiliyorum? Ayrıca ne zaman rütbem gözükür? Rekabetçide ilk 10 maçımı oynadıktan sonra gözükür mü?

1628441860107.png

1628441835541.png

Prime olmayanlar Unranked rekabetçi girebiliyor artık. Ranked maçlar Prime'a özel.

CS:GO'da ilk maçımı 2018 yılında Prime gelmeden önce attım en fazla 4-5 maç attım fakat hiç rekabetçi oyun oynamadım, yeni bilgisayar satın aldım ve 3 yıl aradan sonra CS:GO oynamaya başladım fakat Prime olmadığım için rütbem ve yetenek grubum gözükmüyor. Arkadaşlarıma sordum Prime olmadan rekabetçi giremezsin diyorlar fakat rekabetçi girebiliyorum. (rekabetçide ilk 10 maçımı atmadım) Prime olmayanlar rekabetçi giremiyor, ben de Prime değilim fakat neden rekabetçi girebiliyorum? Ayrıca ne zaman rütbem gözükür? Rekabetçide ilk 10 maçımı oynadıktan sonra gözükür mü?

Eki Görüntüle 1131867

Eki Görüntüle 1131866

Hocam rekabetçi girebiliyorsunuz fakat rütbe kasamıyorsunuz. Yani 10 maç attıktan sonra sizi herhangi bir yetenek grubuna koymuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı