ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Hesap açtım, seçkin alacağım ama şöyle bir uyarı veriyor. Kod:Panoya kopyala Not: "CS:GO Prime Status Upgrade" paketindeki ürünlere zaten sahipsiniz. Ödeme işlemini tamamlandığınızda, bu ürünlerin ekstra kopyalarını almayacaksınız: Bu ne anlama geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
Hesap açtım, seçkin alacağım ama şöyle bir uyarı veriyor. Kod:Panoya kopyala Not: "CS:GO Prime Status Upgrade" paketindeki ürünlere zaten sahipsiniz. Ödeme işlemini tamamlandığınızda, bu ürünlerin ekstra kopyalarını almayacaksınız: Bu ne anlama geliyor?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.896 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Mayıs 2022 #2 Prime sahipsiniz zaten. Öyle diyor. Artı 0 Eksi
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #3 alp15eren dedi: Prime sahipsiniz zaten. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değilim hesabı yeni açtım. alp15eren dedi: Prime sahipsiniz zaten. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Bir de ben Prime alsam pazar banım açılr değil mi? Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Prime sahipsiniz zaten. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değilim hesabı yeni açtım. alp15eren dedi: Prime sahipsiniz zaten. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Bir de ben Prime alsam pazar banım açılr değil mi?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.896 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Mayıs 2022 #4 ALPHA_WOLF dedi: Bir de ben Prime alsam pazar banım açılr değil mi? Genişletmek için tıkla... Anladım. Alabilirsiniz o zaman bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
ALPHA_WOLF dedi: Bir de ben Prime alsam pazar banım açılr değil mi? Genişletmek için tıkla... Anladım. Alabilirsiniz o zaman bir sıkıntı olmaz.
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #5 alp15eren dedi: Anladım. Alabilirsiniz o zaman bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Pazar banı açılır mı? Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Anladım. Alabilirsiniz o zaman bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Pazar banı açılır mı?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.896 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Mayıs 2022 #6 ALPHA_WOLF dedi: Pazar banı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılır. Hesap kısıtlaması 5 dolar harcadığınız zaman tamamen kalkıyor. Artı 0 Eksi
ALPHA_WOLF dedi: Pazar banı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılır. Hesap kısıtlaması 5 dolar harcadığınız zaman tamamen kalkıyor.
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #7 alp15eren dedi: Açılır. Hesap kısıtlaması 5 dolar harcadığınız zaman tamamen kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bu Prime alımı içinde geçerli diyorsunuz yani hocam değil mi? Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Açılır. Hesap kısıtlaması 5 dolar harcadığınız zaman tamamen kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bu Prime alımı içinde geçerli diyorsunuz yani hocam değil mi?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.896 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Mayıs 2022 #8 ALPHA_WOLF dedi: Anladım bu Prime alımı içinde geçerli diyorsunuz yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçerlidir. Artı 0 Eksi
ALPHA_WOLF dedi: Anladım bu Prime alımı içinde geçerli diyorsunuz yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçerlidir.
KS KS ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #9 alp15eren dedi: Evet geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler. Artı 0 Eksi