CS:GO Prime status indirime girer mi?

Hocam önceden CS oynamadıysanız ve troll oynamassanız Ruslar ve hileler toksik insanlar az gelir nadir yani güven faktörünü düşürmedikçe sorun olmaz.
Edit: Ruslar gine gelir fakat güven faktörün yüksekse İngilizce bilen tipler gelir muhtemelen derdini anlatabilecek.

Oyunu 1 seneden beridir oynamıyorum, level falan yeni eklemiş sanırsam. Ayrıca maç sonu düşen hediyelerden bahsediyorsanız, bilgime göre onlar rastgele çıkıyor prime ile ilgisi yok. Sadece oyunun, prime almadan rank vermemesine şaşırdım. Hilelerin karşısına geçeceklerine, "bari hile koruması getirip o kadar yorulacağımıza, parayla bunun karşısına geçelim" demişler resmen. Şaka gibi. Valorant'ta adamlar uğraşmış Vanguard diye anti-cheat getirmiş, bu adamlar kaç senelik oyuna bir anti-cheat getiremedi. Ciddi anlamda CS:GO'yu yapmadan önce, "oyunu yapalım 1-2 skin ekleyelim kasa ekleyelim, millette alsın bize paralar yağsın daha da ilgilenmeyelim" diye düşünmüş olabilirler bence. Güncellemelere bakıyorum, hile korumasıyla ilgili yazı yok derken bir bakıyorum kasa ekledik diye güncelleme getirmişler.
Önceden de oynadım, evet haklısınız Ruslar az geliyordu.

Prime olayını getirdiklerinden beri daha hiç indirime girdiğini görmedim. Gireceğini de sanmıyorum.

CS:GO Prime Status ya da satın almak istediğitiniz oyun, dlc ya da uygulama olursa 20% indirimli olarak sağlayabilirim. Paranın kaynağını merak edenler bıçaklarım vardı onları sattım. Her hangi bir çalıntı kart vs söz konusu bile değildir

Steam: 300906550
Klan Steam Bakiyesi: 7100 ₺

Hocam Allah için bana prime alır mısın ? Vaktinde pc çok kötü diye almadım csyi şimdi de pc var oyun alamıyorum şimdi de. Max 50 verebilirim ama. Steam : p1ayer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…