CS:GO Prime vs kapsül

palermonur

Decapat
Ben yakın zamanda Steam hesabıma CS:GO'da yatırım yapmak için 300 TL para ekleyeceğim ama çok kararsız kaldım. Prime mı alsam kapsül mü? Eğer kapsül alırsam hepsini açmayı düşünüyorumç 50 kapsül ediyorç belki güzel bir şey çıkarırım ama Prime alırsam kasa ve skin falan düşecek. Siz ne dersiniz?

Eğer CS:GO'yu normalde de oynuyorsan Prime al bence. Kapsüllerde parayı batırma ihtimalin var, katlama ihtimalin de var. Sana kalmış.

Arkadaşlarla beraber bir anlık gaza gelip açmaya başladık, ardından zararı cıkarmak ıstedık. Sonuç ne mi oldu? 600 lıra cope gıden para... Arada bir tane 60 lıralık geldı sadece. Saçma sapan bir kumar işi. Hep duyardık, deneyimleyip tasdik ettik:D

O 300 TL'yi BUFF163 gibi marketler atabileceksen 7 TL'ye alıcağına 3 TL'ye alıp CS indirim gitmiş fiyattan satarsan bayağı kara geçersin.

Ben yakın zamanda Steam hesabıma CS:GO'da yatırım yapmak için 300 TL para ekleyeceğim ama çok kararsız kaldım. Prime mı alsam kapsül mü? Eğer kapsül alırsam hepsini açmayı düşünüyorumç 50 kapsül ediyorç belki güzel bir şey çıkarırım ama Prime alırsam kasa ve skin falan düşecek. Siz ne dersiniz?
Prime al. Zaten prime parasını 1-2 ayda alıyorsun. Ben kapsüllerde 500 tl kaybettim. Sakın böyle bir hata yapmayın.

Paranın devamlılığı için Prime alman daha iyi olabilir ve ilerleyen zamanlarda Prime fiyatına zam gelme ihtimali de var. Prime aldıktan sonra haftalık droplarınla istediğin kadar kapsül açabilirsin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı