CS:GO Prime vs kapsül

Eğer CS:GO'yu normalde de oynuyorsan Prime al bence. Kapsüllerde parayı batırma ihtimalin var, katlama ihtimalin de var. Sana kalmış.

Haklısın bir anlık gaza gelme beni zarara uğratabilir.

Arkadaşlarla beraber bir anlık gaza gelip açmaya başladık, ardından zararı cıkarmak ıstedık. Sonuç ne mi oldu? 600 lıra cope gıden para... Arada bir tane 60 lıralık geldı sadece. Saçma sapan bir kumar işi. Hep duyardık, deneyimleyip tasdik ettik:D

Hahahaha :D hayal etmesi bile acı veriyor.

O 300 TL'yi BUFF163 gibi marketler atabileceksen 7 TL'ye alıcağına 3 TL'ye alıp CS indirim gitmiş fiyattan satarsan bayağı kara geçersin.

O işlerden çok anlamıyorum gene de teşekkürler.

Eğer oynayan biriysen Prime al. İlerleyen zamanlarda zamlanması bekleniyor. Kapsülleri açmak kumar işidir. Tamamen senin tercihin.

Oyuna henüz yeni başladım Steam'de 6-7 saatim var sadece ama oyun eğlendiriyor alacaksam en başta alayım hem zam gelecek hem de erkenden droplar düşmeye başlar diye düşünüyorum sizce karar vermem için çok mu erken?

Paranın devamlılığı için Prime alman daha iyi olabilir ve ilerleyen zamanlarda Prime fiyatına zam gelme ihtimali de var. Prime aldıktan sonra haftalık droplarınla istediğin kadar kapsül açabilirsin :)

Henüz yeniyimde haftalık droplarda genelde kaç TL'lik kasalar ve skinler düşüyor?

Oyuna henüz yeni başladım Steam'de 6-7 saatim var sadece ama oyun eğlendiriyor alacaksam en başta alayım hem zam gelecek hem de erkenden droplar düşmeye başlar diye düşünüyorum sizce karar vermem için çok mu erken?

Ben de yeni başlamıştım. Bu hafta aldım, 2 defa rütbe atlayınca da 2 tane kasa verdi yanında da 1 tane ump deseni diğerinde de sticker.

Henüz yeniyimde haftalık droplarda genelde kaç TL'lik kasalar ve skinler düşüyor?

Şansına bağlı, rütbe atladığın zaman düşüyor. Sistemi yanlış anlamadıysam hafta da en fazla 3 defa kasa düşürebilirsin (rütbe atlamak şartıyla). İlk kasa çok kolay düşer ikinci kasa biraz zorlar ama düşer üçüncüsü ise bayağı zorluyor. Düşen kasalar arasında en ucuzu sanırım yılan ısırığı kasası o da 10 TL civarında yanında da silah deseni olur sticker olur herhangi bir şey düşüyor.

Son düzenleme:
@palermonur belli olmuyor. Tamamıyla şans işi ama şunu söyleyebiliriz ki haftalık minimum 10-15 TL'lik kasa, yanında da 1-2 TL'lik farklı bir drop düşebiliyor. Haftalık iki drop alıyorsunuz ve tamamıyla şans işi. Belki 100-150 TL'lik kasa da düşürebilirsiniz, belli olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı