half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #21 emirhannk dedi: Parayla alınıyor önceki operasyondan ortalama 200-300 TL kar ettim tabii sabır gerek biraz sabretsem 600 de kazanırdım fiyatı 200 TL civarına çıkar en son ne kadar çıktı hatırlamıyorum üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Benim parayı pazartesine kadar harcamam lazım operasyonun geleceği yok zaten ben oradan buradan para toplayayım seçkin alayım.
emirhannk dedi: Parayla alınıyor önceki operasyondan ortalama 200-300 TL kar ettim tabii sabır gerek biraz sabretsem 600 de kazanırdım fiyatı 200 TL civarına çıkar en son ne kadar çıktı hatırlamıyorum üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Benim parayı pazartesine kadar harcamam lazım operasyonun geleceği yok zaten ben oradan buradan para toplayayım seçkin alayım.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 24 Ocak 2023 #22 half life oyuncusu dedi: Benim parayı pazartesine kadar harcamam lazım operasyonun geleceği yok zaten ben oradan buradan para toplayayım seçkin alayım. Genişletmek için tıkla... Kesin gelecek ama sen bilirsin.
half life oyuncusu dedi: Benim parayı pazartesine kadar harcamam lazım operasyonun geleceği yok zaten ben oradan buradan para toplayayım seçkin alayım. Genişletmek için tıkla... Kesin gelecek ama sen bilirsin.