CS:GO Prime vs VR gözlük

CS:GO mu demek istediniz? Cümlenin sonu bambaşka bir noktada bitiyor çünkü 😀

100 TL'ye VR box var kumandalı onu alacağım diye düşündüm yani CS:GO'da nasıl oluyor o açıklar mısın?

Bence ikisini de alma CS:GO'ya yakın zamanda operasyon gelecek operasyon al bütün görevleri yap kasaları 2-3 ay ya da daha fazla beklet ve Prime beleşe gelsin bu arada 100 TL'ye alıcağın VR gözlükden bir hayır gelmez millet 3-4 kdan yüksek fiyatlar veriyor.

Birbirinden çok farklı iki şeyi kıyaslamışsın. Bir tarafta sanal bir kavram öte yanda bir eşya. CS:GO olgunluk dönemini geçmiş, hala popüler olsa da ölmeye doğru yol alan bir oyun. VR gözlük ise pek çok oyunda kullanılamıyor ve kullanılan bazı oyunlar aşırı pahalı.

Ben halihazırda CS:GO seçkin oyuncu olmamdan bağımsız olarak söylüyorum ki VR gözlük alırdım. Tabii işe yarar bir model ise. En azından uzun yıllar gider ve birden fazla oyunda kullanma şansım olurdu. Öte yanda para harcanılmasını pek hak etmeye ve eskimeye başlayan bir oyun.

CS:GO ölmez hocam. Yenisi çıksa bile 20 sene daha oynanır o oyun. Ama Prime status kesinlikle fiyatını hak etmiyor.

100 TL'ye VR box var kumandalı onu alacağım diye düşündüm yani CS:GO'da nasıl oluyor o açıklar mısın?

Bildiğin PUBG Mobile illaki oynamışsındır oradaki Battle Pass gibi kolay basit görevler kaç hafta sürdüğünü hatırlamıyorum her hafta yeni görevler geliyor görevler karşılığında coin geliyor coinle kasa alıp bekletip fiyatı yükseldiğinde satıyosun istersen yükselmeden sat ama daha az kar edersin anlamadıysan youtbedan bakabilirsin.

CS:GO ölmez hocam. Yenisi çıksa bile 20 sene daha oynanır o oyun. Ama Prime status kesinlikle fiyatını hak etmiyor.
Ölmekten kastım MP için resmi sunucuların kapanması ve oyunun güncelleme almaması. Yoksa her oyun ilelebet yaşar. CS 1.6 ve Half Life da yaşıyor bir bakıma. Üç beş kişinin kurduğu sunucuda oynarsın veya dostlarınla LAN'da oynarsın.

Şu an CS:GO maalesef kendisine rakip olamayacak üç beş dandik oyuna mağlup olma yönünde. Uzun yıllardır beklenen oyun motor güncellemesi ve 128 tick sunucu hizmeti gelmedi. Valve hala topluluk pazarı ve oyun içi harcamalardan dolayı iyi gelir elde etmese anında oyunu bitirir.

Bildiğin PUBG Mobile illaki oynamışsındır oradaki Battle Pass gibi kolay basit görevler kaç hafta sürdüğünü hatırlamıyorum her hafta yeni görevler geliyor görevler karşılığında coin geliyor coinle kasa alıp bekletip fiyatı yükseldiğinde satıyosun istersen yükselmeden sat ama daha az kar edersin anlamadıysan youtbedan bakabilirsin.

Hocam araştırdım da ilgili bir video bulamadım yardımcı olr musun?

Ölmekten kastım MP için resmi sunucuların kapanması ve oyunun güncelleme almaması. Yoksa her oyun ilelebet yaşar. CS 1.6 ve Half Life da yaşıyor bir bakıma. Üç beş kişinin kurduğu sunucuda oynarsın veya dostlarınla LAN'da oynarsın.

Şu an CS:GO maalesef kendisine rakip olamayacak üç beş dandik oyuna mağlup olma yönünde. Uzun yıllardır beklenen oyun motor güncellemesi ve 128 tick sunucu hizmeti gelmedi. Valve hala topluluk pazarı ve oyun içi harcamalardan dolayı iyi gelir elde etmese anında oyunu bitirir.
CSGO zor ölür. Rockstar Games için GTA V ne ise CSGO da Valve için aynı şey. Altın yumurtlayan tavuk. Sadece o oyun için kurdukları pazar zamanında yüz milyonlarca dolar işlem hacmine sahipti ki halen hatrı sayılır bir pazar hacmi var. Oyuna güncelleme getirmek zorundalar çünkü bir yenilik olmazsa oyun sıkıcı hale gelmeye elbette başlayacak. Yeni güncelleme ile daha iyi mi olur daha kötü mü olur bilinmez ama 2016 CSGO'su ile 2022 CSGO'su arasında çok büyük fark var. Zor ölecek bir oyun, Valve bırakmaz. Bırakırsa bir yeni devrim yapar yine döner. 100 TL basit bir VR karşısında gayet eğlenceli bir oyun var. Şahsen 250₺ direkt veririm CSGO'ya, ki bir iki gün önce de zaten verdim. Bu fiyatta olmasının sebebi de 15$'a sabitlemek. Malum pazarımız kur farkından çok ucuz, tek bizim toplumumuz değil diğer toplumlar da fırsatçı, suistimal ettikleri için mecbur yükselişler de yaşandı. Şöyle düşünün, 15$'a 1 CSGO almak yerine 3 belki 4 CSGO alabilir ve rahatlıkla hile yapabilirlerdi ama Valve önüne geçti. En azından hile konusunda ufacık bir şey başarmışlar :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı