Haftalık 100.000 kişinin hileden banlandığından haberiniz var mı acaba? Eskine nazaran hile kullanan kişi sayısında inanılmaz bir artış var.Bazen pubg'de inanılmaz yetenekler çıkıyor karşımıza. Bende ilk seferlerde report etsemde sonra aynı kişilerle oyunlarda sürekli.karşılaşınca anladım ki çok profesyoneller var gerçekten
Death camleri izlediğimde oldu ama çoğu hile değilmiş. Refleks ve oyuna alışma süreci etkiliyor tamamen. O yüzden eskisi kadar çok hile yok pubgde zaten uzun zaman oynadıysanız hile olanları anlamak kolay. Reportladığınız an biter.
Hocam doğrudur. Hile programlarını hiç.denemedim yüklemedim ancak hile ile oynayan kişilere anlam veremiyorum. Zaten profesyonel oyuncular fark ediyor. Ben son zamanlarda pek denk gelmedim. Hile kullananlarada akıl sağlığı diliyorumHaftalık 100.000 kişinin hileden banlandığından haberiniz var mı acaba? Eskine nazaran hile kullanan kişi sayısında inanılmaz bir artış var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.