CS GO PUBG gibi oyunlarda hile konusu

drocco

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu gibi online oynanan rekabet durumu söz konusu olan. Karşılıklı oynanan bütün oyunlarda hile var. Hilesiz oyun yok, var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen pubg'de inanılmaz yetenekler çıkıyor karşımıza. Bende ilk seferlerde report etsemde sonra aynı kişilerle oyunlarda sürekli.karşılaşınca anladım ki çok profesyoneller var gerçekten :)
Death camleri izlediğimde oldu ama çoğu hile değilmiş. Refleks ve oyuna alışma süreci etkiliyor tamamen. O yüzden eskisi kadar çok hile yok pubgde zaten uzun zaman oynadıysanız hile olanları anlamak kolay. Reportladığınız an biter.

Bazen pubg'de inanılmaz yetenekler çıkıyor karşımıza. Bende ilk seferlerde report etsemde sonra aynı kişilerle oyunlarda sürekli.karşılaşınca anladım ki çok profesyoneller var gerçekten :)
Death camleri izlediğimde oldu ama çoğu hile değilmiş. Refleks ve oyuna alışma süreci etkiliyor tamamen. O yüzden eskisi kadar çok hile yok pubgde zaten uzun zaman oynadıysanız hile olanları anlamak kolay. Reportladığınız an biter.
Haftalık 100.000 kişinin hileden banlandığından haberiniz var mı acaba? Eskine nazaran hile kullanan kişi sayısında inanılmaz bir artış var.

Geçen hileden raporladık arkadaşlarla Pubg'de mesaj geldi 3 hafta süre ile banlanmıştır diye, 3 hafta nedir arkadaş.

Haftalık 100.000 kişinin hileden banlandığından haberiniz var mı acaba? Eskine nazaran hile kullanan kişi sayısında inanılmaz bir artış var.
Hocam doğrudur. Hile programlarını hiç.denemedim yüklemedim ancak hile ile oynayan kişilere anlam veremiyorum. Zaten profesyonel oyuncular fark ediyor. Ben son zamanlarda pek denk gelmedim. Hile kullananlarada akıl sağlığı diliyorum :) Gerçi hile açsalar bile yaramıyor🙃

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı