PUBG gibi oyun önerisi

PUBG'ye benzeyen, multiplayer oyananbilen ama PUBG kadar zor olmayan bir oyun arıyorum, PUBG'yi 2 yıldır oynuyorum hala istediğim kadar Pro oynayamıyorum, adamlar tazı gibi, oynadıkça sinir oluyorum giderek, benim bildiğim oyun eğlenmek için oynanır ama PUBG'de hemen ölünce insan daha da sinir oluyor. Ben pek zannetmiyorum ama yine de sorayım, böyle eğlenceli bir oyun öneriniz var mı?

GTA SA battleground.

PUBG'ye benzeyen, multiplayer oyananbilen ama PUBG kadar zor olmayan bir oyun arıyorum, PUBG'yi 2 yıldır oynuyorum hala istediğim kadar Pro oynayamıyorum, adamlar tazı gibi, oynadıkça sinir oluyorum giderek, benim bildiğim oyun eğlenmek için oynanır ama PUBG'de hemen ölünce insan daha da sinir oluyor. Ben pek zannetmiyorum ama yine de sorayım, böyle eğlenceli bir oyun öneriniz var mı?

PUBG'yi aynı sebepten oynamıyorum. Oyun hem yavaş hem de millet çok iyi oynuyor hemen ölüyorum. Hiç Win'im yok oyunda. Apex Legends öneririm. Hem ücretsiz hem de PUBG kadar zorlamıyor. Loot sistemi falan çok daha basit. PUBG'de 60 saatim falan vardı ama win yok. Apex'i daha az oynamışımdır ama win almak daha kolay. Bir de oyun hızlı olduğu için öldüğün zaman çok sorun olmuyor. Hızlıdan kastım uçaktan atlarken falan bir yere inmek daha hızlı ve kolay oluyor mesela. Karakter hareketleri daha hızlı. Farklı karakterlerde farklı özellikler, yetenekler falan var. Daha kolay ve daha zevkli bence PUBG'den. Deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı