CS:GO PUBG ve CoD için 144 Hz monitör gerekli mi?

İşlemcim Ryzen 5 1600 yukarıda atmıştım sistemimi.

İşlemcim Ryzen 5 1600 yukarıda atmıştım sistemimi.
Dikkat etmemişim kusura bakmayın hocam.. Ram'inizi 16gb ve yüksek Mhz değerine yükseltmeniz emin olun daha fazla yararınıza olacaktır..

Dikkat etmemişim kusura bakmayın hocam. RAM'inizi 16 GB ve yüksek MHz değerine yükseltmeniz emin olun daha fazla yararınıza olacaktır.

Şu an kullandığım 3000 MHz onu da mı değiştirmemi öneriyorsunuz?

Şu an kullandığım 3000 MHz onu da mı değiştirmemi öneriyorsunuz?
3000MHz ise değiştirmenizde pek bir lüzum yok, aynısından bulursanız bir 8gb daha alıp direkt olarak 16gb yapın hocam tabii.. Kaldı ki biraz overclock deneyerek ramlerinizi daha yüksek MHz'lere de çıkarabilirsiniz eğer isterseniz.. Bu durumda hem monitörü 144Hz hemde ram'i 16gb yapabilirsiniz biraz önce yazdığınızda göre ve tadından yenmez açıkçası

Sanırım ben bir kere RAM'e overclock attım. Nasıl attım ne yaptım bilmiyorum o yüzden şimdi alacağım RAM sıkıntı olur mu?

Sanırım ben bir kere RAM'e overclock attım. Nasıl attım ne yaptım bilmiyorum o yüzden şimdi alacağım RAM sıkıntı olur mu?
Olmaz hocam.. Ram'e overclock yaptıysanız bios'unuzu default ayarlara aldıktan sonra pc'yi kapatıp yeni aldığınız ram'i de takın sonra pc'yi açıp istediğiniz overclock işlemini tekrar yaparsınız

Olmaz hocam. RAM'e overclock yaptıysanız BIOS'unuzu default ayarlara aldıktan sonra PC'yi kapatıp yeni aldığınız RAM'i de takın sonra PC'yi açıp istediğiniz overclock işlemini tekrar yaparsınız

Şimdi ilk olarak defaulta alacağım BIOS'u daha sonra kapatıp RAM'i takacağım değil mi?

Şimdi ilk olarak defaulta alacağım BIOS'u daha sonra kapatıp RAM'i takacağım değil mi?
Evet hocam biosu default ayarına alıp sonra Ram'i takacaksınız, bu kadar.

RAM'i taktıktan sonra herhangi bir aktivasyon yapmama gerek var mı?
Hayır yok hocam direkt olarak normal bir şekilde pc'yi çalıştırıp kullanmaya devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…