CS:GO R5 3600X düşük işlemci kullanımı

rsargiin

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce topladığım sistemin ekran kartı hariç hepsi geldi ve montajladım. Şu an ekran kartı olmadığı için o sisteme eski ekran kartımı R7 370 4 GB taktım ve şu an CS:GO'da ekran kartını %90'larda kullanırken işlemciyi %20'lerde kullanıyor. Normalde tam tersi olması gerekmiyor mu? Bu sebeple FPS'de beklediğimden düşük oluyor. Darboğaz dedikleri olay mı yaşanıyor? Şu anki işlemcim Ryzen 5 3600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
3600X 10 FPS civarı elinden geleni yapmış bence. İsterseniz 3700X ve 9900k takın çok fark olmayacaktır.
Peki buna rtx 2060 ı taktığımda beklediğim yani 300 leri alabilirmiyim çünkü 10 fps için o kadar masraf ettiğimi düşünmeye başladım

Peki buna rtx 2060 ı taktığımda beklediğim yani 300 leri alabilirmiyim çünkü 10 fps için o kadar masraf ettiğimi düşünmeye başladım
Belki RTX 2060 taktığınız zaman 300 alsanız da size bir faydası olmaz. Eğer çok yüksek Hz değerlerine sahip monitör kullanmıyorsanız. Ama sıra render yapmaya gelir, canınız çeker GTA 5 oynamak istersiniz, çoklu çekirdek kullanımı gerektiren oyunlar oynamak istersiniz o zaman farkı anlarsınız. CS çok yüksek gereksinim isteyen bir oyun değil.

Evet hocam 144hz bir monitörüm var. Yeni ekran kartını taktığımda sanırım beklediğim performansı alacağım genel olarak. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Ben 1080p düşük ayarda oynarım csgo yu 1060 ekran kartı ile 250-400 arası dolanıyor rekabetçide.Basit eğelnce ve deathmatch girdigimde biraz daha düşüyor kalabalıktan ve kan detaylarının artmasından dolayı ama 300 ü çok rahat rahat alırsınız 2060 ile.
Sizin eski işlemcinizde demekki ekran kartınızı besleyebiliyormuş o yüzden aynı ekran kartı ile daha fazla fps alamamanız normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…