Direkt giriyor sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorum. Onun dışında YouTube, Discord ve olduğumuz platform Technopat gibi yerlerde sorun yaşamıyorum.Detay verir misiniz?
TurkNet kullanan diğer arkadaşlarımda da oluyor şuan bu dediklerim.Güvenli internet ile alakalı olabilir daha mantıklı bir açıklaması yok.
Altyapı bakımı gibi bir şey var sanırım. Tam anlayamadım. Daha çok bilen arkadaşlar yardımcı olsun size.Direkt giriyor sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorum. Onun dışında YouTube, Discord ve olduğumuz platform Technopat gibi yerlerde sorun yaşamıyorum.
TurkNet kullanan diğer arkadaşlarımda da oluyor şuan bu dediklerim.
Siz yine de test için telefonunuzdan erişim noktası açın ve bilgisayarınızla bağlanıp oyunlara girmeye çalışın. Eğer ki girebiliyorsanız TurkNet destek hattına başvurun.Direkt giriyor sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorum. Onun dışında YouTube, Discord ve olduğumuz platform Technopat gibi yerlerde sorun yaşamıyorum.
TurkNet kullanan diğer arkadaşlarımda da oluyor şuan bu dediklerim.
Tamamdır. Deneyip sonuçlarımı paylaşacağım.Siz yine de test için telefonunuzdan erişim noktası açın ve bilgisayarınızla bağlanıp girmeye çalışın. Eğer ki girebiliyorsanız TurkNet destek hattına başvurun.
Mobil internetimle sorunsuz giriş yaptım.Siz yine de test için telefonunuzdan erişim noktası açın ve bilgisayarınızla bağlanıp oyunlara girmeye çalışın. Eğer ki girebiliyorsanız TurkNet destek hattına başvurun.
Tamamdır. Deneyip sonuçlarımı paylaşacağım.
Mobil internetimle sorunsuz giriş yaptım.
Tamamdır. Deneyip sonuçlarımı paylaşacağım.
Mobil internetimle sorunsuz giriş yaptım.
Anladım, saolun.Hocam bir arkadaşımda aynısını yaşamışdı müşteri hizmetlerini arayıp güvenli internet ile ilgili bişileri değiştirdi düzeldi.
Hocam bir tane R6 yayıncısını izliyordum ülkesel bir sorunmuş TurkNet'te r6ya girememe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.