Prime olmayan hesaplar artık rekabetçide rank açamıyor mu?Prime değilseniz prime satın almalısınız. Fiyatı 250 TL. 250 TL zaten 5 dolardan fazla olduğu için aynı zamanda Steam kısıtınız da açılır.
Hayır, açamıyor.Prime olmayan hesaplar artık rekabetçide rank açamıyor mu?
Vay be. Zamanında 2 hesabımı 21 seviye yapıp prime almıştım oyuna 1 kuruş ödemeden 300₺ civarı skin düşürüp bir sürü oyun almıştım. Steam de bunu fark etmiş olacak ki kapatmışlar bu sistemi.Hayır, açamıyor.
![]()
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) expands upon the team-based action gameplay that it pioneered when it launched in 1999.blog.counter-strike.net
Yok dostum ondan değil, yani bir nevi ondan. İnsanlar yazılımlar ile binlerce hesabı 21 seviye yapıp satıyorlardı. Ayrıca hileler aşırı fazlaydı. Ondan geçen sene bu update geldi.Vay be. Zamanında 2 hesabımı 21 seviye yapıp prime almıştım oyuna 1 kuruş ödemeden 300₺ civarı skin düşürüp bir sürü oyun almıştım. Steam de bunu fark etmiş olacak ki kapatmışlar bu sistemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.