CS:GO rank atlayamama

• Konuyu başlatan wus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.609
Arkadaşlar her maç en az 29-30 vuruyorum. Normalde Legendary Eagle falandım ama oyunu bir süre bıraktıktan sonra Nova 1 attı. Rank atlayamıyorum. Ben elimden gelenin en iyisini bile yapsam takım genelde kötü oluyor. Antrenman vs. yapıyorum oyuna girmeden önce. Ne yapmam lazım?
Dostum şimdi ben globalim ve sadece tek map oynayarak rank atlanılmaz tam olarak doğru değil önce bunu yazanları bi es geç. Sana sadece şunları söyliyeyeyim.
1- Tek başına girme, arkadaşın yoksa en kötü ihtimal lobiden türk davet et.
2- Takımının moralini yüksek tutmaya çalış oynamaya teşvik et.
3- Fazla kill, edo, az ölme.
Win streak rank çıkmaya çok etki ettiğini sanmıyorum, çünkü 3-4 maç adam vurup kaybedip 1 maç kazanıp rank atladığımı hatırlıyorum. Birde şu var, bildiğim kadarıyla oyun win streakten ziyade maçlarının K/D sini hesaplayıp bulunduğun rütbedeki insanların aldığı ortalama K/D ye göre oranlıyor olabilir. Oran o elonun ortalamasının üstünde oluyorsa genellikle 2-3 maça atlıyosun eğer düşük ise 20 maç at yine zor çıkarsın :)
Rank silinse o kadar düşük atmaz, yeni hesapla falan girmiştir. LE'de bırakıp tekrar girse en kötü MGE atar.
Girmediği zamanı da hesaplıyor diye biliyorum. Benim smurf hesabımın rankı keleşte gitmişti gittikten uzun bir süre sonra maçı attım silver 6 ya attı süre de etkiliyor ama LE'den düştü ise rank atlaması daha kolay olur diye biliyorum.

Hocam hep aynı maplerde oynamayın bir de defuse ve plantleri siz yapın.
  • EDO.
  • Farklı harita.
  • Win streak.
  • Skor tablosunda minimum 2. olmak.
Dust 2 spamlıyorsan rekabetçi puanı düşük bir haritaydı en son oynadığımda.
Rank sisteminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum, 3 - 5 maç kazanıp rank atmayınca sinirleniyorsunuz. Nova 1'den tek başıma 6 ayda Supreme çıktım, hemde full Dust 2 oynayınca.
Her map aynı puan getirmiyor. Farklı maplarde genelde EDO olmaya odaklı bir oyun oynarsanız bir yerden sonra rank atlarsınız. Büyük ihtimalle Nova 1'in taban puanından başlamışsınız. Yakın bir zamanda atlarsınız.
Bir süre girmediğin için rankın ciddi hasar görmüş rank sisteminde sıralı alım gibi bir şey var sen oradan düşmüşsün sistemde tekrardan yükselmen uzun ve sıkıntılı olacak.
Bildiğim kadarıyla rank atlamak için 2 göz 2 kulak,1 adet orta halli kulaklık,2 kol ve parmakların tamamı yeterli. Çünkü ben böyle atlıyorum hiç de kendimi kasmıyorum.
Oyun aldığınız flash assistlerine falanda bakıyor

Dostum şimdi ben globalim ve sadece tek map oynayarak rank atlanılmaz tam olarak doğru değil önce bunu yazanları bi es geç. Sana sadece şunları söyliyeyeyim.
1- Tek başına girme, arkadaşın yoksa en kötü ihtimal lobiden türk davet et.
2- Takımının moralini yüksek tutmaya çalış oynamaya teşvik et.
3- Fazla kill, edo, az ölme.
Win streak rank çıkmaya çok etki ettiğini sanmıyorum, çünkü 3-4 maç adam vurup kaybedip 1 maç kazanıp rank atladığımı hatırlıyorum. Birde şu var, bildiğim kadarıyla oyun win streakten ziyade maçlarının K/D sini hesaplayıp bulunduğun rütbedeki insanların aldığı ortalama K/D ye göre oranlıyor olabilir. Oran o elonun ortalamasının üstünde oluyorsa genellikle 2-3 maça atlıyosun eğer düşük ise 20 maç at yine zor çıkarsın :)

Girmediği zamanı da hesaplıyor diye biliyorum. Benim smurf hesabımın rankı keleşte gitmişti gittikten uzun bir süre sonra maçı attım silver 6 ya attı süre de etkiliyor ama LE'den düştü ise rank atlaması daha kolay olur diye biliyorum.
Tek oynama, rekabetçi oyunlarda ne kadar iyi oynasan da takımın kötüyse seni aşağı çekerler.
Arkadaşlar öncelikle yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Oyun arama kısmına bakıyorum ama genelde kimse olmuyor. Bende mi sorun var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı