Dostum şimdi ben globalim ve sadece tek map oynayarak rank atlanılmaz tam olarak doğru değil önce bunu yazanları bi es geç. Sana sadece şunları söyliyeyeyim.Arkadaşlar her maç en az 29-30 vuruyorum. Normalde Legendary Eagle falandım ama oyunu bir süre bıraktıktan sonra Nova 1 attı. Rank atlayamıyorum. Ben elimden gelenin en iyisini bile yapsam takım genelde kötü oluyor. Antrenman vs. yapıyorum oyuna girmeden önce. Ne yapmam lazım?
1- Tek başına girme, arkadaşın yoksa en kötü ihtimal lobiden türk davet et.
2- Takımının moralini yüksek tutmaya çalış oynamaya teşvik et.
3- Fazla kill, edo, az ölme.
Win streak rank çıkmaya çok etki ettiğini sanmıyorum, çünkü 3-4 maç adam vurup kaybedip 1 maç kazanıp rank atladığımı hatırlıyorum. Birde şu var, bildiğim kadarıyla oyun win streakten ziyade maçlarının K/D sini hesaplayıp bulunduğun rütbedeki insanların aldığı ortalama K/D ye göre oranlıyor olabilir. Oran o elonun ortalamasının üstünde oluyorsa genellikle 2-3 maça atlıyosun eğer düşük ise 20 maç at yine zor çıkarsın
Girmediği zamanı da hesaplıyor diye biliyorum. Benim smurf hesabımın rankı keleşte gitmişti gittikten uzun bir süre sonra maçı attım silver 6 ya attı süre de etkiliyor ama LE'den düştü ise rank atlaması daha kolay olur diye biliyorum.Rank silinse o kadar düşük atmaz, yeni hesapla falan girmiştir. LE'de bırakıp tekrar girse en kötü MGE atar.