CS:GO rank atlayamamak

hosshia

Hectopat
Arkadaşlar, CS:GO oynamayı seviyorum ve rankımada gereksiz şekilde fazla önem veriyorum ve S1 hala rankım. Ne yapmam lazım bu rankın yükselmesi için? Her maç neredeyse 30 kill alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Art arda ne kadar Win alırsanız alın en büyük etken iyi oynamanız değil. Ben pandemi öncesi okulumdan dolayı sadece hafta sonları oynayabiliyordum, iyi oynuyordum ama rank atlayamadım. Pandemi girince aktifliğim arttı, günde 2 3 maç oynadım en az, biraz da iyi oynayınca Nova'ya kadar tırmandım. Yani günlük en az 2-3 maç oynayın. 1 Tane kaybetseniz bile etkilemiyor o kadar.

Rekabetçi oynarsanız rankınız yükselir, rankınız arttıkça daha zor rank atlarsınız, normaldir. Eğer aim'inizi geliştirmek istiyorsanız da Hellian'ın aim geliştirme videosunu izleyebilirsiniz.

Adam zaten en düşük rankta.

Benimde yükselmiyor. Ben de evde sürekli iş çıktığı için maçları terk ediyordum yada arkadaşlarımı geyiğini öldürüp maçtan atılıyordum. Kuzenime yeni PC topladık 3-4 maç kaybetmeme rağmen onun hesabını çift keleş yaptım. Kendi hesabımda daha iyi oynamama rağmen s1'deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…