CS:GO rank ne zaman artar?

Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Merhabalar, uzun bir süre boyunca yaklaşık 1 veya 2 yıl gibi süre CS:GO rekabetçi oynayamadığım için rütbem Silver 1'e kadar geriledi ve orada takılı kaldı. Yeni bir bilgisayar aldım ve artık rekabetçi girebiliyorum. Art arda 2-3 zafer aldığım oldu ama hala daha rütbemde bir değişiklik yok. Herhangi bir tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada son 3 haftadır oynuyorum.

Ben maçlarımda çoğunlukla 1. oluyorum. Kazanıyorum. Taşıyorum ama rank vermiyor.

Ama Valve'ın kendi rank atlama rehberi sürekli farklı haritalarda oynayın diyor.

Oyuna uzun süre ara verdim. Supreme rankında oynuyordum. O hesabı sattım oynamıyorum diye. Şu aradalar Gold Nova 1 hesapta oynuyorum yeniden başladım. Eskiden Win Streak varsa 2-3 maçta bir rank atlardı. Şu an Win Streak 15 olmasına rağmen 2-3 maçta bir atmıyor eskisi gibi. Sanırım artık farklı haritalarda oynamak gerekiyor. Dust 2 elosu sanırım diğerlerine göre daha düşük.

Bu arada eskiden dediğim yıllar 2017.

7 Win streak ile güzide olduktan sonra 2 maç kaybettim ve rank düştüm.
Bu oyunun sağı solu belli olmuyor.

Silver elite'den nova 1'e atması için üst üste 13 maç kazandım ancak attı.

Sürekli aynı kişilerle girmeyin, daha kolay rank atlıyorsunuz o zaman. Tabi maçı kazanmış olmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…