CS:GO Rank Sistemi Değişti mi?

Uzay Safak

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce gelen yaklaşık 100 MB'lık güncellemeyi yaptıktan sonra oyuna girdim. Yoldaş rankım DMG ve uzun zamandır DMG'de takılıp kalmıştım. Arka arkaya 15 maç kazanıp rank atlamadığım bile oldu. Güncellemeden sonra 4 maç yoldaş attım her maçı kazandım ve her maçtan sonra bir rank atladim. Kısacası 4 macta DMG'den global oldum ve bununla ilgili bilgi yok. Rekabetçi modda takım olmadığı için kazanıp test edemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben de yoldaş da LE'de takılı kaldım. İlk 10 Win'de LE atmıştı ve DMG düşüp tekrar LE oldum ama ondan sonra defalarca üst üste kazandım ama rank atlayamadım. Şu an halen LE'yim acaba girsem rank atlayabilir miyim? Girip deneyeceğim şimdi.

NOT: Yoldaş'da 3 maç attım 3'nü de taşıyıp kazandım ve en son Global attı Herkes yoldaşa girsin sistem Bug'a falan girmiş sanırım.

Ben de yeni hesapta denedim 10 maçta DMG attı, 11. maçı da kazandım LE attı. Bu arada 11 maçı da üst üste kazandım.

Beni de yoldaşta MG'den Nova 2 ye düşürdü. Sanırım sistem değişti.

Öyle bir şey olsa bile pek takmayın, rank pek önemli değil.

Alakası yok, bence sizin rankınız düşük ve bu cümleyle kendinizi avutuyorsunuz.

Değil, ben GE'yim hatta smurf hesap boostuluyorum ve bu en fazla bizim gibileri etkiledi. Rank her şey değildir. Mesela hesap boostlatıyor insanlar kendisi oynayamıyor ama global olarak gözüküyor.

Öyle bir şey olsa bile pek takmayın, rank pek önemli değil.
Haklısınız rankın bir önemi yok ama güncelleme gelmeden önce 15 maç arka arkaya kazanıp rank atlamadığımı bilirim en azından çıkabildiğimizi gördük. Haketmiyorsak zaten düşeriz o problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…