CS:GO Rank sistemi nasıl işliyor?

Oyun bitti benim için son 5 el hep hile hepsi seçkin hesap ama hile hepsi.
Valorant yükledim daha eğlenceli, toxic oyuncular yok ve en önemlisi hile yok tavsiye ederim.
4 GB yükledim o boyuta çok iyi bir oyun.
Bide Rank sistemi berbat 5 el kazandım atlıyamadım 2 el kaybettim düştüm.
Saçma.

Silver 3 iken birden 4'e düştüm. Nasıl tekrar rank yükseltebilirim? Yoksa yükselme gibi bir durumu yok mu? Rank sistemi nasıl işliyor? Arkadaşım olmadığından dolayı sürekli tek başıma giriyorum kaybediyorum. İsterseniz kullanıcı adımı verebilirim oynamak için. Şimdiden teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla 2-3 maç art arda kazanıp ve o kazandığın maçlarda da 20 tane adam vurarsan direk 2-3 maçta rank atlatıyor diye biliyorum.

Hata olmuş 2'ye düştüm.
Silver 3'ten 4'e yükselmiş oluyorsunuz Nova 3'ten Silver 4'e düşebilirsiniz :D
Yazım hatası yapmışım.
Gaben bile bilmiyor muhtemelen. Çok saçma bir rank sistemi var. Bazen 4-5 oyun kazanınca atlatmıyor bazen 2-3 oyun ard arda kaybedince düşürüyor. Bu arada Silver 3 iken Silver 4'e düşmezsiniz yükselirsiniz. :D
Yazım hatası yapmışım.
Ters söylemişsiniz Silver 4 rankı Silver 3 rankından daha üstte yani Silver 3 den Silver 4'e düşemezsiniz. Asıl konuya gelirsek. Rank yükselmenin tek şartı elo puanı. Elo puanı kasmanız içinde oyun kazanmanız gerekiyor. Elo puanıda emin olmamakla beraber kazandığınız EDO'lar ve KDA oranıyla ilgili. Kaybettiğiniz maçlarda da EDO ve KDA oranınız yüksek olmalı ki fazla ELO puanı kaybetmeyesiniz.
Yazım hatası olmuş. Biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı