remasy71
Hectopat
Arkadaşlar bugün 21 Level oldum ayrica Prime oldum ama şöyle bir sorunum çıktı benim rankim nova 2 ama eslestirmede karşıma global bile çıkıyor çözümü nedir nasil kendi rank aralığımda oynarım?
O normal hepimizde öyle neredeyse bu sistem ilk çıktığında daha iyiydiArkadaşlar bugün 21 Level oldum ayrica Prime oldum ama şöyle bir sorunum çıktı benim rankim nova 2 ama eslestirmede karşıma global bile çıkıyor çözümü nedir nasil kendi rank aralığımda oynarım?
Arkadaşlar bugün 21 Level oldum ayrica Prime oldum ama şöyle bir sorunum çıktı benim rankim nova 2 ama eslestirmede karşıma global bile çıkıyor çözümü nedir nasil kendi rank aralığımda oynarım?
Eloya yakın oyuncular tabiri daha iyi olur.Gösterdiğiniz yer başka. Siz rekabetçi veyahut başka oyun moduna girdiğinizde sizin rütbenizde oyuncularla oynarsınız.
O normal hepimizde öyle neredeyse bu sistem ilk çıktığında daha iyiydi.
Aynen öyleMaalesef ki yeni oda sisteminden sonra sapıtmaya başladı bu bölüm. Biz de dmg'yiz ama bana da dmg yerine global geliyor, şu liste bende olsa öpüp başıma koyacağım. Eskiden ne güzeldi oda oda gezerdik ya da insanlar odalara gelirdi. Şimdi ise csgo'nun senin için bulduğu saçma bir şekilde senden yüksek rütbelerden seç beğen davet et zaten hiçbiri gelmeyecek. :/
Haklısın dostumÖnceden, sadece kendi rankımız ve kendi rankımızın biraz daha altındaki ranklar gözüküyordu. Şimdi nova 2'yim ama oraya keleş gibi ranklar geliyor. Yeni sistem çok saçma, keşke eski sistem geri gelse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.