CS:GO rank sistemi

remasy71

Hectopat
Arkadaşlar bugün 21 Level oldum ayrica Prime oldum ama şöyle bir sorunum çıktı benim rankim nova 2 ama eslestirmede karşıma global bile çıkıyor çözümü nedir nasil kendi rank aralığımda oynarım?

Dosya Ekleri

• 20200806_140108.jpg
    20200806_140108.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 102
Arkadaşlar bugün 21 Level oldum ayrica Prime oldum ama şöyle bir sorunum çıktı benim rankim nova 2 ama eslestirmede karşıma global bile çıkıyor çözümü nedir nasil kendi rank aralığımda oynarım?

Eşleştirmede karşına global çıkmıyor. Orada, herkese açık, katılabileceğin kişiler gözüküyor. Maçta, takımına ve karşına, nova 2 ve çevresindeki ranklar gelir.

O normal hepimizde öyle neredeyse bu sistem ilk çıktığında daha iyiydi

Gösterdiğiniz yer başka. Siz rekabetçi veyahut başka oyun moduna girdiğinizde sizin rütbenizde oyuncularla oynarsınız.

arkadaşlar ama şöyle birşey de var direk başlatirsam rus toxic geliyor sizce unlostunki gibi dc sunucularina gitsem kafa dengi mac bulucak bulurmuyum

Maalesef ki yeni oda sisteminden sonra sapıtmaya başladı bu bölüm. Biz de dmg'yiz ama bana da dmg yerine global geliyor, şu liste bende olsa öpüp başıma koyacağım. Eskiden ne güzeldi oda oda gezerdik ya da insanlar odalara gelirdi. Şimdi ise csgo'nun senin için bulduğu saçma bir şekilde senden yüksek rütbelerden seç beğen davet et zaten hiçbiri gelmeyecek. :/

Maalesef ki yeni oda sisteminden sonra sapıtmaya başladı bu bölüm. Biz de dmg'yiz ama bana da dmg yerine global geliyor, şu liste bende olsa öpüp başıma koyacağım. Eskiden ne güzeldi oda oda gezerdik ya da insanlar odalara gelirdi. Şimdi ise csgo'nun senin için bulduğu saçma bir şekilde senden yüksek rütbelerden seç beğen davet et zaten hiçbiri gelmeyecek. :/
Aynen öyle
Önceden, sadece kendi rankımız ve kendi rankımızın biraz daha altındaki ranklar gözüküyordu. Şimdi nova 2'yim ama oraya keleş gibi ranklar geliyor. Yeni sistem çok saçma, keşke eski sistem geri gelse.
Haklısın dostum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı