CS:GO rank sistemi

Arkadaşlar ama şöyle bir şey de var direk başlatirsam Rus toxic geliyor sizce unlostunki gibi DC sunucularina gitsem kafa dengi Mac bulucak bulur muyum.

Tabii ki bulursun. Zaten, artık çoğu insan öyle yapıyor. Yoksa takıma çok toxic geliyor. Geçen gün 1 vs 4 alamadığım için maçtan attılar.
Arkadaşlar ama şöyle bir şey de var direk başlatirsam Rus toxic geliyor sizce unlostunki gibi DC sunucularina gitsem kafa dengi Mac bulucak bulur muyum?

Konu ile alakasız olan bir durum anlatacağım. Geçen gün rek girdim. CT takımıyız. Ben, önce B gittim. B'ye kimsenin gelmediğini görünce A'ya geri dönmek için koşmaya başladım. Bizim takımdaki adam da short bakıyordu. Ben geri dönerken, bana "short'a bak" dedi ve A'ya gitti. Ben de Short'a bakmaya başladım. Ancak, round başlayalı 30 saniye olduğu için adamlar Long'a çoktan girmişler, 2 kişi de Short'a yaklaşmış (2 kişinin geldiğinden haberim yoktu. Çünkü, long bakan adamlar, info olarak "hepsi Long'ta dedi.). Ben de short baktığım için ve adamlar Long'tan girdiği için, Short'tan geçerek, A Site'tan takıma destek olurum düşüncesiyle short rush'ladım. Ben, Short'a rush'larken, Mid'te smoke olduğu için Short'un iç kısmına birinin geçtiğini göremedim. Short'a giren adamın peşinden gelen adamı vurdum, ama Long'tan dönen adam da beni vurdu. Short'a girmiş olan adam da A site içerisindekileri vurunca da bana bağırmaya başladılar. Şimdi sormak istediğim, burada ben suçlu muyum? Yoksa değil miyim? (Eğer ben hatalıysam, lütfen hatamı söyleyin.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı