CS:GO Rapor ile Overwatch'a düşülür mü?

Liberte Sergen

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
9.018
Makaleler
16
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar arkadaşıma rank kasıyorduk. Yeni bir hesap açıp 2 lvl yaptım, yani smurf gibi düşünün. 10'a yakın maç girdim çoğu reportladı. Rankları Silver'di Overwatch'a düşer miyim? Çünkü hesaba Prime aldım

Not: Hile değilim.
 
Ben her rekabetçi girdiğimde karşımdaki adam mutlaka bana ya hile diyor ya da rapor yazısını Rusça atıyor. @166770 hocam bilir :D hiçbir şeyde olmuyor. (hile kullanmıyorum)
 
Bazı arkadaşlarım şansına kill deniyor, çoğu tutarsa banlanıyorlardı. Benle oynadıktan sonra hile açtılarsa bilemem de hatasız olduğunu söyleyemem Overwatch'un.
 
Bazı arkadaşlarım şansına kill deniyor, çoğu tutarsa banlanıyorlardı. Benimle oynadıktan sonra hile açtılarsa bilemem de hatasız olduğunu söyleyemem Overwatch'un.

Overwatch'de Rus bebelerin eline kalıyoruz. Rus bebeler bizi oyluyor güya 250 Win'i var diye.
 
Zaten Overwatch'a düş diye raporlanmışsın. Tabii ki düşecek ve izlenecek oyunların. Ama Silver rankta genelde sisin için yaylım ateşi yapıldığı için hile açmadıysan veya belli etmediysen bir şey olmaz gibi.

Sırf bu yüzden sisin içine tahmin etsem bile ateş etmiyorum korkudan. Çünkü hemen raporlanıyorsun ve ban yeme ihtimalin doğuyor.
 

Geri
Yukarı