CS:GO rekabet maçı bulmuyor

uzunN

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ PRO H610M-E
MSİ GEFORCE RTX 3060 12GB
İ5-12400F
GSKILL 3200mhz 2x8 16 GB RAM
THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. Valorant'dan sıkıldım ve CS:GO'ya başlama kararı aldım hesapta seckin var ve rekabet maçı bulmuyor. 3 4 dk tahmini diyor ama ona rağmen girmiyor. Pingim 11-17 arasında ve ona rağmen maç bulmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Valorant'dan sıkıldım ve CS:GO'ya başlama kararı aldım hesapta seckin var ve rekabet maçı bulmuyor. 3 4 dk tahmini diyor ama ona rağmen girmiyor. Pingim 11-17 arasında ve ona rağmen maç bulmuyor.
CS'de nasıl pinginiz o kadar anlamadım. Maç bulması için takımla girin. Fazla harita seçin.

Dostum güven faktorun düşük olabilir hile veya 3 parti yazılım kullandınızmı ya da report yedinizmi

Pingin 11-17 olması birşeyi fark etmiyor "mm_dedicated_search_maxping" diye bir komut var bu komut belirli bir sunucuda örnek olarak avrupa sunucusunda pingin 60 diyelim eğer "mm_dedicated_search_maxping" değişkenin 50 ise avrupa sunucusna girmiyor bu değeri arttırırsan daha kolay bulursun eşleştirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı