CS:GO rekabetçi galibiyet sayısı azaldı

THEVoyd

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2019
Mesajlar
55
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi 185-220 (sanırım 204) arasında olan rekabetci galibiyet sayım bir anda 80'e düştü. Bu olaydan hemen önce de galibiyet sayım sıfırlandı ve rankım gitti. Biliyorum bu gibi olaylar takımından biri hileden dolayı banlanınca oluyor ama benim hesabım seçkin 130 maç boyunca hilelerle oynamış olamam ve 130 maç beraber kazandığım hiçbir arkadaşım yok. Seçkin olmayan arkadaşımın bile maç sayısı azalmamışken ben seçkin olmama rağmen böyle bir şeyin olması olanaksız veya milyonda bir gibi bir şey. Neyse arkadaşlar bu sorun sistemsel mi yoksa 130 maç hilelerle mi oynadım?

Not: Rankım değişmedi sadece galibiyet sayım.
 
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi 185-220 (sanırım 204) arasında olan rekabetci galibiyet sayım bir anda 80'e düştü. Bu olaydan hemen önce de galibiyet sayım sıfırlandı ve rankım gitti. Biliyorum bu gibi olaylar takımından biri hileden dolayı banlanınca oluyor ama benim hesabım seçkin 130 maç boyunca hilelerle oynamış olamam ve 130 maç beraber kazandığım hiçbir arkadaşım yok. Seçkin olmayan arkadaşımın bile maç sayısı azalmamışken ben seçkin olmama rağmen böyle bir şeyin olması olanaksız veya milyonda bir gibi bir şey. Neyse arkadaşlar bu sorun sistemsel mi yoksa 130 maç hilelerle mi oynadım.

Not: Rankım değişmedi sadece galibiyet sayım.

Oyunda düzenleme var galiba. Benim de envanterdeki deagle gitti ve yoldaş dışındaki rütbeler görünmüyor. Bug da olabilir güncellemeden sonra cozuttu.
 
130 maçı bir daha kasmam gerekiyor CS:GO bugı yüzünden.
1618220298173.png
 

Geri
Yukarı