CS:GO rekabetçi girmek için Prime şartı getirildi

Artık CS:GO'da rekabetçi maçlara girebilmek için hesabınızın Prime olması gerek(oyununun sayfasından 123 ₺ almış olmanız gerek).

Oyunu ücretsiz olduktan sonra indiren kullanıcılar, Prime üyeliğini Steam üzerinden alabilecek. Prime üyeliği olmayanların XP ve yetenek seviyeleri silinecek. Silinmemesi için 2 hafta içinde Prime alarsanız yetenek seviyeleriniz korunacak.

Seçkin olmayan statüdeki hesaplar artık oyun süresi boyunca rütbe, XP, eşya düşürme veya seçkin statüsü kazanmayacak. Eğer oyunu önceden satın aldıysanız hesabınız ile her ayrıcalıktan faydalanabileceksiniz.

Kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık CS:GO'da rekabetçi maçlara girebilmek için hesabınızın Prime olması gerek(oyununun sayfasından 123 ₺ almış olmanız gerek).

Oyunu ücretsiz olduktan sonra indiren kullanıcılar, Prime üyeliğini Steam üzerinden alabilecek. Prime üyeliği olmayanların XP ve yetenek seviyeleri silinecek. Silinmemesi için 2 hafta içinde Prime alarsanız yetenek seviyeleriniz korunacak.

Seçkin olmayan statüdeki hesaplar artık oyun süresi boyunca rütbe, XP, eşya düşürme veya seçkin statüsü kazanmayacak. Eğer oyunu önceden satın aldıysanız hesabınız ile her ayrıcalıktan faydalanabileceksiniz.

Kaynak

Hocam bir an korktum başlığı görünce başlık birazcık yanıltıcı neyse direkt oyunu paralı yapsalardı daha mantıklı olurdu bence.

Başlık yanıltıcı olmuş, seçkin olmanız gerekecek.

Eskiden belli bir seviyeye geldiğinizde seçkin olabiliyordunuz ama artık böyle bir durum yok yani oyunu önceden satın almadıysan para ödemen gerekecek. Başlığı seçerken bundan hareket ettim sonuçta oyunu herkes para verip oynamıyor.

Ücretsiz girip hile açan insanların fazlalığındandır diye düşünüyorum bu karar. Yerinde bir karar olmuş hatta ben olsam oyun ücretsizken seçkin olanların hesabını da sıfırlardım. (Vicdansızlıktan değil hilelerden bıkıp oyunu bırakmış birisiyim.)

Ücretsiz girip hile açan insanların fazlalığındandır diye düşünüyorum bu karar. Yerinde bir karar olmuş hatta ben olsam oyun ücretsizken seçkin olanların hesabını da sıfırlardım. (vicdansızlıktan değil hilelerden bıkıp oyunu bırakmış birisiyim.)

Online çok düşerdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı