CS:GO Rekabetçi İndirme bozuk, maçı sil ve tekrar indir Hatası

Daha fazla  
Oynadığım rekabetçi maçını izlemek istiyorum ama "indirme bozuk, maçı sil ve tekrar indir." hatası alıyorum. Maçı en az 10 kere silip geri indirmeye çalıştım ama her zaman aynı hatayı verdi ne yapmam gerek ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bu yeni guncellemde banada oldu bende bırcok kez denedım ama duzelmedı ebndea rıyorum cozumunu bulursan burda paylas pls

Aynı sorun dün başıma geldi ve pistol ace + deagle 4k olan maçımı indiremiyorum. Çok garip bir şey.

dostum bndede aynısı yok mu çözüm bilen yazsın birader kafayı yedim

AYNISI BENDE DE VAR VE YENİ GÜNCELEMEDEN SONRA OLDU HER ŞEY ÇÖZÜM YARDIM PLS...

Size yemin ediyorum Mirage mapinda 1v5 kalmiştim AWP vardi , ace attim takim çildiriyor bagiriyor felan işte onu indiremedim hala devam ediyor sorun inşallah bir an önce düzelir bu arada Nova 1'im daha

Ben de ilk el P2000 Ace, diğer ellerde ise Deagle ile 4 HS almıştım fakat indiremediğim için rekabetçi girmememeye çalışıyorum ;D

beyler bilen allah aşkına yazsın maç kaybolcak diye 3 gündür rekabetçi girmiyorum. şu son güncellemeden sonra yaptıgım hiçbir demo inmiyor :[[

Arkadaşlar bende ilk defa iyi şeyler yaptım indirmiyor umarım düzelir -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…