CS:GO rekabetçi maç otomatik kabul etme

İşletim sistemi
Windows 7
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da rekabetçi maç zor buluyor ben başlatıp su içmeye veya lavaboya gidiyorum ama maç geldıgı zaman kabul edemıyorum, otomatik kabul etme diye bir şey yok mu?

Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da rekabetçi maç zor buluyor ben başlatıp su içmeye veya lavaboya gidiyorum ama maç geldıgı zaman kabul edemıyorum, otomatik kabul etme diye bir şey yok mu?

Hocam AHK script i kullanıp kabul et yazısına sol tık makro atayın açık bırakın o hep tıklar kabul et yazısının üstünde olduğu için gelince oyunu açar.

Artı -1 Eksi
Hocam macro programı var onlardan kurun ekranın ortasına 15 saniyede bir tıklıyacak şekilde ayarlayın maç bulunca Alt Tab yapıp kapayın.

bu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı