CS:GO rekabetçi maçlarda çok şanssızım

Sticky1

Decapat
Arkadaşlar CS:GO rekabetçide hemen hemen her maçımda 20-35 arası vurmama rağmen sürekli kaybediyorum. Kaybetme alışkanlığım oldu. İyi/kötü oynamama rağmen maçları bir şekilde kaybediyorum. Seçkin hesabım olduğundan maçlarda gayet temiz hilesiz geçiyor. Maçları kaybetmeyi önlemenin yolu var mıdır beraberliği bile özledim, her türlü önerilerinize açığım. Rankım: MG1 (MG2'den düştüm, ağırlıklı Office haritası oynuyorum.

Kullandığım atölye haritaları;
1. harita
2. harita

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO rekabetçide hemen hemen her maçımda 20-35 arası vurmama rağmen sürekli kaybediyorum. Kaybetme alışkanlığım oldu. İyi/kötü oynamama rağmen maçları bir şekilde kaybediyorum. Seçkin hesabım olduğundan maçlarda gayet temiz hilesiz geçiyor. Maçları kaybetmeyi önlemenin yolu var mıdır beraberliği bile özledim, her türlü önerilerinize açığım. Rankım: MG1 (MG2'den düştüm, ağırlıklı Office haritası oynuyorum.

Kullandığım atölye haritaları;
1. harita
2. harita
Hocam single olarak giriyorsanız,girmeyin.Mutlaka Türk Lobi bulun öyle girin.Eğer gelenler Ruslarsa onun içinde bir çözüm onuda söyleyebilitim.En önemlisi diğerlerini boşverin,oturun faceit oynayın hem gelişin hemde 128 tick serverın tadına bakın.
Eğer office oynuyor iseniz office rekabetçi için çok dengesiz bir maptir.Daha çok(dust2 yi dahil etmiyorum)mirage inferno cache ve train maplerini öğrenin.Nukede bakabilirsiniz ama oyuncular tarafından pek sevilmiyor.

Yprac atölye haritalarını da denemenizi öneririm. Her harita için prefire, peek noktaları gibi farklı antrenmanları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı