CS:GO rekabetçide ilk el farklı tabanca almak mantıklı mı?

Gimli7

Attopat
CT'de USP-s, T'de glock var.
USP-s tam bir canavar. Yakın, uzak mesafe ayırt etmeden iyi kullanan vuruyor. Buna rağmen sizce USP-s yerine ilk el az parayı Deagle'ye veya Five Seven almaya gerek var mı?

T'de ise glock var ve ben bu tabancayı pek sevmiyorum. Ya tec-9 alıyorum, ya da Deagle. Aslında en iyi tabanca bariz Deagle ama kullanması biraz zor olduğu için tec-9 alıyorum daha çok, tec-9'da efsane tabanca. Ama Deagle'yi daha iyi kullanabilirsem Deagle daha çok alırım.

Sizin tercihiniz ne oluyor?

CT de gerek yok t dede Glock iyi oynarım dersen gerek yok ama onun yerine uygun fiyatlı P250 alabilirsin hem seri hem de hasarı güzel tavsiyem Glock kullanman 2. el kazanırsan ve bomba kurarsan Galil veya Ak47 alabilirsin.

Tamamen karşınızdaki rakibe bağlı bu durum. Eğer düşük rank iseniz P250- tec9-five seven alabilirsiniz. Sakın gidip de Deagle almaya çalışmayın. Çünkü zırhınız olmadığı için çok çabuk ölürsünüz.

Rollere göre değişir. Bu soru sorulduğuna göre düşük elodasınız ve muhtemelen takımda roller yok. Fakat, genel kural olan kişi buy'larından bahsedeyim.
1. kişi: Armor alır.
2. kişi: Armor alır.
3. kişi: Pistol veya armor alır.
4. kişi: Bomba slotlarını doldurur.
5. kişi: Bomba slotlarını doldurur.

Burada en mantıksız hareket ilk el Five-Seven almaktır. FS alacağınza gidip bomba slotlarını doldurursanız veya en kötü armor alırsanız çok daha işinize yarar.

Hangisinde daha rahat hissediyorsanız öyle yapın. Ben CT'de USP kullanıyorum. T'de ise P250 + smoke alıyorum bazen. CZ75 aldığımda oluyor.

Ben USP-S'i baya seviyorum ve kullanmaya da alışığım, o yüzden CT'de kesinlikle almıyorum başka bir silah, gerek yok. Glock kullanmayı hiç sevmem, uzak mesafede çok zayıf kalıyor ama gene de genel olarak T'de de ilk raund silah almam. Bazen duruma ve keyfime göre P250.

Hangisinde daha rahat hissediyorsanız öyle yapın. Ben CT'de USP kullanıyorum. T'de ise P250 + smoke alıyorum bazen. CZ75 aldığımda oluyor.
Hocam CZ75 hiç sevmiyorum. Bu silahı ancak oyunda fark açılırsa geyiğine alırım. Çünkü uzak mesafe zaten vurulmuyor, en azından ben vuramıyorum. Yakın mesafede ise yine adamın dibinde olman lazım aynı Zeus x27 gibi

@ahmet can balcı rastgele maçlara girdiğim için info veren olmaz ise zor oluyor kazanmak.

CZ yıllar önce yediği nerf'ten sonra kimse tarafından oynanmıyor. Eskiden AWP'nin yanına alınırdı. Artık hiçbir esprisi yok. Almanızı tavsiye etmiyorum.

CZ yıllar önce yediği nerf'ten sonra kimse tarafından oynanmıyor. Eskiden AWP'nin yanına alınırdı. Artık hiçbir esprisi yok. Almanızı tavsiye etmiyorum.
Hocam geçenlerde böyle bir şey oldu. AWP'nin yanında geyiğine CZ75 aldım. Rakibi vurdum ve canı da 1 kalmış. Vurduktan sonra hemen tabancayı çekeyim dedim, biliyorsundur zaten bu silahın her seferinde şarjörü takma olayı çok gıcık, ben şarjörü takana kadar 1 canlı adam beni vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…