CS:GO rekabetçide ilk el farklı tabanca almak mantıklı mı?

Glock tam bir su tabancası. Nefret ediyorum Glock'tan. Rankım Nova 4. Çok yüksek değil biliyorum ama T iken asla ve asla Glock oynamam. Rakibe üflesem daha çok vurur. Önce takıma soruyorum, nereye gidiyoruz diye. Aldığım cevaba göre ya P-250 ya da Tec-9 alıyorum.

CZ yıllar önce yediği nerf'ten sonra kimse tarafından oynanmıyor. Eskiden AWP'nin yanına alınırdı. Artık hiçbir esprisi yok. Almanızı tavsiye etmiyorum.
Alışkanlık zaten bende :). KennyS izlerdim eskiden, AWP'nin yanına CZ75 almak çok güzeldi o zamanlar. Şu anda ise zaten çok almıyorum sadece shortdust gibi bi mapte isem belki alıyorum.

Hocam CZ75 hiç sevmiyorum. Bu silahı ancak oyunda fark açılırsa geyiğine alırım. Çünkü uzak mesafe zaten vurulmuyor, en azından ben vuramıyorum. Yakın mesafede ise yine adamın dibinde olman lazım aynı Zeus x27 gibi :D

@ahmet can balcı rastgele maçlara girdiğim için info veren olmaz ise zor oluyor kazanmak.
CZ75 önermiyorum çok zaten. Bende belirli yerlerde oynuyorum. P250 falan oynayabilirsiniz hangisi hoşunuza gidiyorsa artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı