CS:GO rekabetçide kaşı bot mu?

Dino Ortolani

Hectopat
CS:GO'da basit eğlenceye giriyorum mesela önce botların isimleri yazıyor takımlarda sonra başka isimler yazıyor.

Acaba botlarla mı oynuyorum ben yoksa rekabetçi ve basit eğlencede oynadıklarım hepsi gerçek insan mı?

Basit Eğlence modunda takımlar dolana kadar botlar oluyor maçta. İnsanlar geldikçe botlar da gidiyor. Rekabetçide hepsi gerçek insan. Bot yok rekabetçide.
Zaten botları anlamak için taba basıp oyuncu pinglerinin olduğu yere bakabilirsiniz. Gerçek botlarda BOT yazar ping yerinde.

CS:GO'da basit eğlenceye giriyorum mesela önce botların isimleri yazıyor takımlarda sonra başka isimler yazıyor.

Acaba botlarla mı oynuyorum ben yoksa rekabetçi ve basit eğlencede oynadıklarım hepsi gerçek insan mı?
Basit eğlencede botlar hâla mevcut. Rekabetçide botlar yok, karşılaşman imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

O takımda botlar var adam ölünce e basıp onun yerine geçiyor o yüzden öyle yani gerçek adam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı