CS:GO Rekabetçiye başkalarıyla girme

aGrasiwe

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.

Arkadaşlar CS'de çok eski olmamama rağmen PUBG'den sonra hoşuma gitti ve sık sık girmeye başladım. İlk başlarda PUBG arkadaşlarımla girdiğim için oyunlarımız büyük oranda galibiyetle sürdüğünden 3 yıldız nova idim. Fakat arkadaşlar PUBG'ye devam etmek isteyince ben yalnız kaldım ve sürekli random girdim ve şu anda tek yıldıza düştüm. Tabi burada benlik pek durum var diyemem çünkü son kaybettiğim 10 maçın 8'inde ya 1. ya da 2. idim. Rekabetçiyi random değil de davetle gireyim diyorum aşağıdaki resime bakarsanız rekabetçi arayanlar genellikle ya global ya da keleş. Bunun sebebi nedir bu kadar az insan CS'de olamaz değil mi pek de anlamıyorum ama nerede yanlış yapıyorum acaba? Neden göremiyorum kimseyi?
Adsızsaasa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar.

Arkadaşlar CS'de çok eski olmamama rağmen PUBG'den sonra hoşuma gitti ve sık sık girmeye başladım. İlk başlarda PUBG arkadaşlarımla girdiğim için oyunlarımız büyük oranda galibiyetle sürdüğünden 3 yıldız nova idim. Fakat arkadaşlar PUBG'ye devam etmek isteyince ben yalnız kaldım ve sürekli random girdim ve şu anda tek yıldıza düştüm. Tabi burada benlik pek durum var diyemem çünkü son kaybettiğim 10 maçın 8'inde ya 1. ya da 2. idim. Rekabetçiyi random değil de davetle gireyim diyorum aşağıdaki resime bakarsanız rekabetçi arayanlar genellikle ya global ya da keleş. Bunun sebebi nedir bu kadar az insan CS'de olamaz değil mi pek de anlamıyorum ama nerede yanlış yapıyorum acaba? Neden göremiyorum kimseyi?
Eki Görüntüle 607761
Orada gördükleriniz rekabetçiye girmek için adam arıyanlar o yüzden sayıları az çoğu kişi arkadaşlarıyla veya eşleştirmeyle giriyor

CS:GO, lobi bekleme ekranında bağlantı sorunlarını engellemek için birbiri ile bağlantılı ama farklı sanal sunucularda tutar. Arkadaşlarını davet edersen, bağlantı özelliği ile sizi lobiye alır ve lobi başkanının sunucusuna aktarır. Eğer kendin başkasını ararsan, sadece senin yapay sunucuna ait kişileri gösterir. Eskiden sistem daha güzeldi, lobiler vardı. Biz lobilere başvuruyorduk.

İstersen beraber girebiliriz. Seçkin değilim ama güven faktörüm yüksek, bende nova 3 rankına en az 5 defa çıktım ama hepsinde hile yüzünden düştüm ve şimdi nova 1 rankındayım, rütbem 18, eğer olur dersen beraber girebiliriz. (Bende arkadaş arıyorum, her zaman çevrim içi olmuyor diğer arkadaşlarım)

Selamlar.

Eki Görüntüle 607761
İstersen beraber girebiliriz. Seçkin değilim ama güven faktörüm yüksek, bende nova 3 rankına en az 5 defa çıktım ama hepsinde hile yüzünden düştüm ve şimdi nova 1 rankındayım, rütbem 18, eğer olur dersen beraber girebiliriz. (Bende arkadaş arıyorum, her zaman çevrim içi olmuyor diğer arkadaşlarım)

Bu başlıktan da oyuncu ekleyebilirsiniz.

olur hocam. oyunda da nickin agrasiwe eklemeyi beceremiyorum ama siz yapabilirseniz süper olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı