Evet hocam bir çok skin CS2 de parlayacak. Özellikle Dessert Eagle Bronze Deco alınabilir (umarım yanlış hatırlamıyorum) güzel parlıyor.O kasa üstüne acayip koymayacaktır muhtemelen. CS2 için güzel görünen bir skine yatırmanızı tavsiye ediyorum.
Alırken eski fiyatlara bakılarak alınsın kazık fiyat yemesin sonra.Evet hocam bir çok skin CS2 de parlayacak. Özellikle Dessert Eagle Bronze Deco alınabilir (umarım yanlış hatırlamıyorum) güzel parlıyor.
Evet hocam. Eğer ucuza bulursa ben olsam 10-20 tane alır CS2 gelince satardım.Alırken eski fiyatlara bakılarak alınsın kazık fiyat yemesin sonra.
Bronz deko skinin fiyatı artmayacaktır insanlar yüzünden gereksiz hype'a girdi böyle ucuz bir skinnin üstüne koyacağı sadece 5-10Tl gibi az rakamlar olacaktır oda belli değil.Evet hocam bir çok skin CS2 de parlayacak. Özellikle Dessert Eagle Bronze Deco alınabilir (umarım yanlış hatırlamıyorum) güzel parlıyor.
Hocam zaten 100-200 lira artar demiyoruz. 100 liradan al sana 150 gelsin. 50 TL kar.Bronz deko skinin fiyatı artmayacaktır insanlar yüzünden gereksiz hype'a girdi böyle ucuz bir skinnin üstüne koyacağı sadece 5-10Tl gibi az rakamlar olacaktır oda belli değil.
Skinin fiyatının artmasının sebebi insanların gereksiz yere parlayacak demesi şuanda hype olduğu için biraz arttı hızla geri düşecektir.Hocam zaten 100-200 lira artar demiyoruz. 100 liradan al sana 150 gelsin. 50 TL kar.
Tamamdır.Skinin fiyatının artmasının sebebi insanların gereksiz yere parlayacak demesi şuanda hype olduğu için biraz arttı hızla geri düşecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.